Επιχειρήσεις

Cosmote – Γερμανός: Επιδότηση 200€ για tablet ή laptop στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

  • newsroom


Στόχος του μεγαλύτερου retail δικτύου τεχνολογίας στη χώρα είναι να συμβάλει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων, αλλά και ταυτόχρονα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που προσφέρει επιδότηση 200€ για αγορά Tablet ή Laptop σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, στηρίζουν ενεργά η Cosmote και ο Γερμανός.

Στόχος του μεγαλύτερου retail δικτύου τεχνολογίας στη χώρα είναι να συμβάλει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων και ταυτόχρονα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ποιοι είναι δικαιούχοι και πώς υποβάλλουν αίτηση

Δικαιούχοι της επιταγής (voucher) των 200€ του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερα εδώ). Το πρόγραμμα διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας www.digital-access.gov.gr, στην ενότητα «Δικαιούχοι», μπορούν από σήμερα (5/4/2021) να μεταβούν στην ειδική πλατφόρμα και με τους κωδικούς πρόσβασης Taxisnet να μάθουν εάν δικαιούνται ή όχι την επιταγή.

Εάν την δικαιούνται, λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό κωδικό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τις 12 Απριλίου και μετά για να εξαργυρώσουν την επιταγή απευθείας στο eshop της Γερμανός ή τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα Cosmote και 210 800 6000 για καταστήματα Γερμανός, αγοράζοντας το Tablet ή το Laptop που θέλουν. Μπορούν ακόμα να εκτυπώσουν αυτόν τον κωδικό και από τις 12 Απριλίου να επισκεφτούν ένα κατάστημα Cosmote και Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, για να πραγματοποιήσουν την αγορά τους.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ’ αυτήν της επιταγής, θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά. Για κάθε επιταγή οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται μία μόνο συσκευή. Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στη χώρα

Στην Cosmote και στον Γερμανό οι δικαιούχοι του προγράμματος θα βρουν σε προσιτές τιμές μια μεγάλη γκάμα από Tablets και Laptops τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης) και περιφερειακά (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras, ηχεία κ.ά.).

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» υλοποιείται από τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο «Γέφυρα 2»

Μη επιστρεπτέα αποζημίωση 1.000 – 4.000 ευρώ για κλειστές επιχειρήσεις

«Έμφραγμα» στο Σουέζ: Πόσο θα πάει ο λογαριασμός και ποιοι θα τον πληρώσουν

 

Απόρρητο Απόρρητο