Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Τα δημοσιεύματα για τα bonus μετοχών στα στελέχη δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

  • newsroom


Το πρόγραμμα Αγοράς και Διάθεσης Μετοχών ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΗ στις 4.06.2021 και δεν έχει ασκηθεί ούτε πρόκειται όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση αναφέρει η εταιρεία

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα για bonus 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, διευκρινίζοντας περαιτέρω ότι δεν έχει ασκηθεί το δικαίωμα διάθεσης μετοχών λόγω της ενεργειακής κρίσης και δεν θα ασκηθεί όσο αυτή εξακολουθεί.

Συγκεκριμένα η ΔΕΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Το πρόγραμμα Αγοράς και Διάθεσης Μετοχών ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΗ στις 4.06.2021, με εντολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να ξεκινήσει την επαναγορά μετοχών.

Ωστόσο, λόγω της Ενεργειακής Κρίσης, το δικαίωμα δεν έχει ασκηθεί ούτε πρόκειται όσο διαρκεί η κρίση. Κατά συνέπεια, τα δημοσιεύματα για bonus 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της ΔΕΗ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση της εταιρείας απαντά σε δημοσιεύματα τα οποία επικαλούμενα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονταν στη διάθεση 1.856.000 μετοχών της ΔΕΗ, σε στελέχη της εταιρείας αξίας άνω των 16.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Επέλεξε την… ασφάλεια το Χρηματιστήριο Αθηνών – Στο +5% ο Απρίλιος, θετικό το πρόσημο στο έτος

Sunlight: Κίνηση ματ με την εξαγορά ιταλικής εταιρείας στον χώρο των φορτιστών μπαταρίας

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έκανε αυτή τη χώρα ακόμα πλουσιότερη