Η Dell EMC ανακοινώνει νέες αναβαθμίσεις για το Πρόγραμμα Συνεργατών για το 2019, οι οποίες συντείνουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης και της κερδοφορίας για τους συνεργάτες μέσω μιας απλής, προβλέψιμης και κερδοφόρας προσέγγισης.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών Dell EMC (Partner Program) ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν η Dell και η EMC ενοποιήθηκαν επισήμως. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Dell EMC και οι συνεργάτες της απέφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα, με τους συνεργάτες της Dell Technologies να επιτυγχάνουν $49 δισεκατομμύρια σε παραγγελίες το 12μηνο που έκλεισε με το τέλος του τέταρτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2019 – Q4 FY19i και την προσοχή να παραμένει στη συνέχιση και επένδυση με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη. Η Dell EMC συνεχίζει να αξιολογεί την ανταπόκριση και τα σχόλια των συνεργατών και οι νέες βελτιώσεις έχουν αναπτυχθεί και υλοποιηθεί σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των συνεργατών, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα του προγράμματος, αλλά και την παράλληλη παροχή μεγαλύτερων ευκαιριών για επιτυχία.

Τα σημαντικότερα σημεία:

  • Επέκταση της κατηγορίας “Partner of Record”: Με στόχο την προστασία των επενδύσεων των συνεργατών, ο προσδιορισμός “Partner of Record” επεκτείνεται πλέον για να προστατέψει την ιστορικότητα των έργων σε αντίστοιχους λογαριασμούς.
  • Απλοποίηση των προαπαιτούμενων για τα επίπεδα (tiers): Ενοποίηση των επιλογών με σαφήνεια σχετικά με την τοποθέτηση σε επίπεδο και την κατάσταση συνεργασίας.
  • Απλοποίηση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Απαίτηση μόνο νέας ή αναθεωρημένης κατάρτισης το 2019.
  • Παροχή βοήθειας για την ταχύτερη σύναψη συμβολαίων από τους συνεργάτες: Το επεκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμής “Test Drive Program” θα συμπεριλάβει λύσεις αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων.
  • Επέκταση των προγραμμάτων και των κινήτρων για λύσεις αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων: Ανανέωση των αποθηκευτικών λύσεων μεσαίας κατηγορίας και σχήματα ανταμοιβών για αντικατάσταση ανταγωνιστικών προϊόντων.
  • Προώθηση της συνέπειας και της προβλεψιμότητας σε εκπτώσεις και πόρους MDF: ενοποιημένη διαδικασία πληρωμών καθώς και πόροι MDF με υπολογισμούς εκπτώσεων σε κατηγορίες προϊόντων, απλοποιούν τις πληρωμές ανταμοιβών και την παρακολούθηση της συνεργασίας.

«Είμαστε προσηλωμένοι στους συνεργάτες μας, ώστε να τους παρέχουμε ένα παγκοσμίου κλάσης πρόγραμμα, το οποίο αποφέρει αποτελέσματα βασιζόμενο στους τρεις πυλώνες μας: Simple. Predictable. Profitable™ και τους επιτρέπει να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να παραμένουν στην πρωτοπορία της αγοράς. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν υλοποιηθεί με βάση τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των ίδιων των συνεργατών μας, με στόχο να διασφαλιστεί ότι αυτοί θα αισθάνονται ότι υποστηρίζονται και θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αναδυόμενη τεχνολογική πρόκληση, που αποτελεί πηγή σημαντικών ευκαιριών για κερδοφορία και ανάπτυξη τώρα και στο μέλλον. Το 2019, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις βασικές μας υποσχέσεις, δίνοντας προσοχή στην ανταπόκριση των συνεργατών μας, για να εξασφαλίσουμε ότι το Πρόγραμμα Συνεργατών της Dell EMC θα παραμένει το καλύτερο στον κλάδο, στην αντίληψη των συνεργατών μας», αναφέρει ο Anwar Dahab, senior vice president, Channel EMEA, Dell EMC.