Την πρόσφατη πιστοποίησή της ως “Advanced Services Deployment Partner” από τη Dell Technologies ανακοίνωσε η Space Hellas.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εταιρεία απέδειξε ότι πληροί όλες τις υψηλές απαιτήσεις του ρόλου για να λάβει από  τη Dell Technologies τη σημαντική αυτή πιστοποίηση στην εφαρμογή των λύσεων PowerEdge, PowerStore, MX Modular Infrastructure, PowerProtect DD και Unity.

Ως “Advanced Services Deployment Partner” η Space Hellas, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της άριστες τεχνολογικές λύσεις με ιδιαίτερα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της Space Hellas, δήλωσε: «Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την πιστοποίηση της εταιρείας μας ως “Advanced Services Deployment Partner” από τη Dell Technologies. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υψηλή τεχνογνωσία του δυναμικού μας στις τεχνολογίες Dell Technologies, καθώς και η ομαδική προσπάθεια και η απαιτητική δουλειά που κάνουμε για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας με τη Dell Technologies από το υψηλό επίπεδο του Titanium συνεργάτη στο οποίο βρισκόμαστε.»

Η Space Hellas διατηρεί τη δέσμευση της Dell Technologies, “μαζί δε σταματάμε σε τίποτα” παρέχοντας στους πελάτες της τις πλέον σύγχρονες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και ενισχύοντας την εντυπωσιακή πορεία της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Διαβάστε ακόμη 

Απόστολος Βακάκης: Η Jumbo εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates

Ε.Ε: «Καμπανάκι» για την ανταγωνιστικότητα που χάνεται – Αλλαγή «συνταγής» για την ενίσχυση βιομηχανίας και άμυνας

Reuters: «Ολική επαναφορά» της ελληνικής οικονομίας έπειτα από μια δεκαετία (διαγράμματα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ