Επιχειρήσεις

Deloitte: Ο Άγης Παπαστεργίου partner στις υπηρεσίες Consulting και επικεφαλής των υπηρεσιών Στρατηγικής

  • newsroom


Ο Αγ. Παπαστεργίου κατείχε τη θέση του Associate Partner σε διεθνή συμβουλευτική εταιρεία στρατηγικής, με αντικείμενο τη διαχείριση έργων μετασχηματισμού στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, σε Ελλάδα, Τουρκία και Ανατολική Ευρώπη

Τη θέση του Partner στον Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Consulting) και Eπικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Στρατηγικής (Strategy Consulting) της Deloitte Ελλάδος αναλαμβάνει από σήμερα ο Αγαμέμνων (Άγης) Παπαστεργίου.

Με επαγγελματική εμπειρία άνω των 25 ετών, ο Άγης Παπαστεργίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατείχε τη θέση του Senior Director Digital Banking σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς τραπεζικούς ομίλους, με αντικείμενο τον σχεδιασμό της ψηφιακής στρατηγικής και του ψηφιακού μετασχηματισμού του οργανισμού, την περαιτέρω ανάπτυξη των ψηφιακών καναλιών της, καθώς και τη δημιουργία του οικοσυστήματος καινοτομίας της τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί για δέκα χρόνια ως Διευθυντής Λειτουργιών και Εποπτείας Στρατηγικών Έργων, όπως επίσης και ως Σύμβουλος Διοίκησης σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ενώ από το 2001 έως το 2007 κατείχε την θέση του Associate Partner σε διεθνή συμβουλευτική εταιρεία στρατηγικής με αντικείμενο τη διαχείριση έργων μετασχηματισμού στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ανατολική Ευρώπη.

Ο Άγης Παπαστεργίου διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στα Οικονομικά από το City University Business School του Λονδίνου, ενώ είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Νίκος Χριστοδούλου, Partner, Consulting Leader της Deloitte Ελλάδο,ς με αφορμή την προσθήκη του Άγη Παπαστεργίου στη διοικητική ομάδα του Consulting της Deloitte ανέφερε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε τον Άγη στην ομάδα του Consulting της Deloitte. Η παρουσία του θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική μας σε έργα στρατηγικής και ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων. Επίσης, η παρουσία του θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο δίκτυο της Monitor Deloitte, ενός εξειδικευμένου οίκου στρατηγικής (Strategy House) που διαθέτει βαθιά γνώση των διεθνών αγορών και έχει αναπτύξει υψηλή τεχνογνωσία, παρέχοντας επί σειρά ετών συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου».

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Άγη Παπαστεργίου στους Partners της Deloitte. Είμαι σίγουρος ότι η μακρά εμπειρία του Άγη στον κλάδο των τραπεζών και οι γνώσεις του σε ζητήματα στρατηγικής και ψηφιακού μετασχηματισμού θα προσφέρουν μια νέα οπτική στο τμήμα και στις υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες μας».

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Partner των υπηρεσιών Consulting και επικεφαλής της ομάδας Strategy, ο Άγης Παπαστεργίου δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τα νέα μου καθήκοντα στη Deloitte, μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας, ώστε να τους βοηθήσουμε τόσο να σχεδιάσουν, όσο και να υλοποιήσουν τη στρατηγική της επόμενης μέρας για τις επιχειρήσεις τους».

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν – Έκθεση Αξιολόγησης: Έως Μάρτιο αντί για Αύγουστο τα εκκαθαριστικά του νέου ΕΝΦΙΑ

Φόρος εισοδήματος: Μειωμένος κατά 30% – 40% για ιδιοκτήτες ακινήτων

Χρηματιστήριο: Πάνω από τις 900 μονάδες με ώθηση από τις ενεργειακές