Την εξαγορά από τη ΔΕΛΤΑ του 100% των μετοχών της εταιρείας COLD SIN Α.Ε. ανακοίνωσε η Vivartia.

Στόχος της ΔΕΛΤΑ είναι να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο διανομής των προϊόντων της COLD SIN, εταιρείας που αποτελεί τον επίσημο εθνικό διανομέα παγωτών της εταιρείας Mars Hellas Α.Ε., επίσημο διανομέα των παγωτών της εταιρείας General Mills A.E. (Häagen-Dazs) και αποκλειστικό διανομέα της Sammontana SPA για την Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από ένα δίκτυο 12.000 ψυγείων που καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Στο περιθώριο της υπογραφής της συμφωνίας εξαγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, Χρήστος Τσόλκας, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τους ανθρώπους της Cold Sin στον Όμιλο Τροφίμων της ΔΕΛΤΑ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλουν καθοριστικά με τη γνώση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους, στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, να δημιουργήσουμε έναν ολοκληρωμένο όμιλο που θα προσφέρει στους καταναλωτές και την ελληνική οικογένεια τις ποιοτικές επιλογές που αναζητούν για απολαυστική και ισορροπημένη διατροφή σε κάθε τους στιγμή».

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cold Sin, Γιώργος Γιαννίτσης, δήλωσε:

«Η αναπτυξιακή πορεία της Cold Sin αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ένταξή μας στο δυναμικό του Ομίλου ΔΕΛΤΑ αποτελεί εγγύηση για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της πολύ σημαντικής συμφωνίας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Cold Sin που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό».