Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η υλοποίηση της στρατηγικής συνεργασίας της NOBACCO με την Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International καθώς, μετά τα προϊόντα θέρμανσης καπνού, επεκτείνεται στην κατηγορία των προϊόντων ατμίσματος, στην οποία η ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2008. Οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει, με ισχύ από τον περασμένο Οκτώβριο, συμφωνία για τη διάθεση των προϊόντων της Παπαστράτος από τα καταστήματα της NOBACCO.

Η NOBACCO, μέσω του δικτύου 61 «φυσικών» σημείων πώλησης ανά την Ελλάδα καθώς και του ηλεκτρονικού της καταστήματος, θα διανέμει στη χώρα μας το IQOS VEEV, το πρώτο ατμιστικό προϊόν που λανσάρει η Παπαστράτος και με το οποίο εισέρχεται δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία εναλλακτικών λύσεων σε σχέση με το τσιγάρο. Με τη νέα συσκευή προσφέρονται περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή μέσω της συνδεσιμότητας και της παραμετροποίησης καθώς διαθέτει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα διασύνδεσης με smart phone και διαχείρισης μέσω σχετικής εφαρμογής (app).

«Η νέα φάση της συνεργασίας μας με την “Παπαστράτος” έρχεται να ενισχύσει τη δυνατότητά μας να προσφέρουμε πρωτοποριακά, premium προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και την καλύτερη εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν. Να προσφέρουμε, δηλαδή, όλα αυτά που έχουν αξία για όσους αναζητούν ποιοτικές, αναγνωρισμένες και καλύτερες εναλλακτικές του καπνίσματος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος.