Την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr , για την εκμίσθωση του ακινήτου Τουριστικό Περίπτερο Παλαιοκαστρίτσας, στην Κέρκυρα ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για τριώροφο κτίσμα συνολικού εμβαδού 498,23 τ.μ. το οποίο βρίσκεται σε παραθαλάσσιο οικόπεδο συνολικής έκτασης 1.530,49 τ.μ. στην παραλία της Παλαιοκαστρίτσας και προσφέρεται για τουριστική χρήση (κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος).

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 15 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 4.1.2023, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 3339711, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr ή δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Τυχερά παιχνίδια: Συνεχίζεται η ανάκαμψη της αγοράς – Τι δείχνουν τα στοιχεία 9μηνου

Crypto-πανικός: Αποσύρθηκαν $3 δισ. σε μια εβδομάδα (γραφήματα)

Morgan Stanley: Δεν βλέπει ύφεση στην ελληνική οικονομία – Πιο μακριά η επενδυτική βαθμίδα