Στην περαιτέρω ανάπτυξη των Factory Outlet Local, του νέου concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας της γνωστής αλυσίδας, προχωρά η Folli Follie.

Ήδη έχει ανακοινωθεί η λειτουργία του πρώτου καταστήματος νέας γενιάς στα Νότια Προάστια, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί ένα ακόμη Factory Outlet Local, στο Μαρούσι. Στόχος είναι μέσα στο 2021 να προστεθεί στο δίκτυο των Factory Outlet Local ακόμη ένα σημείο.

Πρόθεση της διοίκηση της Folli Follie είναι το νέο concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας να συμπληρώσει το δίκτυο καταστημάτων Factory Outlet (Πειραιώς, Αεροδρομίου, Αγίου Στεφάνου) καθώς και το online store factoryoutlet.gr.

Στο πλαίσιο αυτό, tα Factory Outlet πόλης θα λειτουργούν και ως click & collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop.

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο διάστημα η Folli Follie αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα εμπορική συνεργασία, διευρύνοντας το πλαίσιο των ενεργειών της για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στη μετά Κουτσολιούτσων εποχή, έχοντας ανακτήσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Νέες συνεργασίες

Όπως αναφέρθηκε, αναζητούνται νέες συνεργασίες με στόχο να ενισχυθούν οι πωλήσεις και να μετριαστούν, μεταξύ άλλων, οι απώλειες από τον τερματισμό της σύμβασης με τη ΝΙΚΕ (σταδιακά μέχρι το χειμώνα του 2022). Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες και έχουν ήδη υπογραφεί σχετικά προσύμφωνα, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σε εύλογο χρόνο.

Με βάση το Business Plan που αποτελεί μέρος του σχεδίου εξυγίανσης, στόχος είναι το 2021 οι πωλήσεις να φθάσουν τα 43 εκατ. ευρώ φέτος, τα 58 εκατ. το 2022 και τα 60 εκατομμύρια ευρώ το 2023.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στη συμφωνία εξυγίανσης, μετά την αναμενόμενη καταψήφισή της από την πλευρά Κουτσολιούτσου στη πρόσφατη επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων, η εταιρεία θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας από το Πτωχευτικό Δικαστήριο (σύμφωνα με το άρθρο 101 παρ.3 του ΠτΚ) να διορίσει ειδικό εντολοδόχο προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα παράστασης και ψήφου αντί συγκεκριμένων μετόχων που αρνούνται να συναινέσουν καταχρηστικά.

Διαβάστε ακόμη 

Πάρης & Πατρίκ Μουράτογλου: Ο πατήρ, ο υιός και οι business με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο 

Έρευνα: Γιατί θα είναι «βασιλιάδες» και το 2021 οι «σουπερμαρκετάδες» 

Google: Προσέφερε $60.000 σε καθηγητή πανεπιστημίου και εκείνος την απέρριψε – Δείτε γιατί