Επιχειρήσεις

Fourlis: Κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ στο The Mall Athens

  • newsroom


Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens συμπληρώνει το δίκτυο της εταιρείας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας

Tο δεύτερο κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens στο Μαρούσι καλωσορίζει τον Νοέμβριο 2021 στο δίκτυό της η IKEA, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, συνεχίζοντας να ενισχύει περαιτέρω την omnichannel εμπειρία.

Όπως εξηγεί η εταιρεία, τα καταστήματα «νέας γενιάς» εντός του αστικού ιστού έρχονται να αναδείξουν στην πράξη τη δέσμευση της ΙΚΕΑ να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τις καθημερινές αγορές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης 2.000 τ.μ., θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς και χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη.

Όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στο χώρο των πελατών ή παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Το νέο κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ στο The Mall Athens συμπληρώνει το δίκτυο της εταιρείας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας, βασισμένο στις δικές τους ανάγκες.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του The Mall Athens, με πάνω από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου χιλιάδες κόσμου καθημερινά εργάζονται, μετακινούνται και κάνουν τις αγορές τους.

Διαβάστε ακόμη

Η ελληνική ναυτιλία βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας με 13,8 δισ. ευρώ

Νταν Κρετίνσκι: Ο Τσέχος μεγιστάνας που θέλει να μπει στην ελληνική αγορά ενέργειας

Γραφείο Προϋπολογισμού: «A λα καρτ» στόχοι για το χρέος και «μόνιμο» Tαμείο Ανάκαμψης