Η INTRACOM DEFENSE (IDE) έλαβε μέρος στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας “IDEX 2023”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταξύ 20-24 Φεβρουαρίου 2023, συμμετέχοντας στο Ελληνικό Περίπτερο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο.

Η IDE παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης. Το περίπτερό της επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στα ΗΑΕ, κ. Χρήστος Οικονόμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της IDE πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρίες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή βούληση συνεργασίας με τα ΗΑΕ και την αμυντική τους βιομηχανία.

 

Διαβάστε ακόμη

 

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πώς «έχτισε» το πρώτο «off shore» αιολικό στην Ελλάδα

 

 

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Φοιτητές οι περισσότεροι τραυματίες, λέει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Μαρτυρία σοκ από επιβάτες: «Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές… Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»