Η Novibet, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο του GameTech παγκοσμίως.

Από το 2010, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, βρίσκεται σε συνεχή αναπτυξιακή τροχιά, με παρουσία πλέον σε εννέα χώρες σε Ευρώπη και Αμερική: Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Μεξικό, Βραζιλία, Καναδά, Εκουαδόρ, Χιλή.

Προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει το να προσφέρει κορυφαία και προσωποποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας στα μέλη της, επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Novibet έχει υλοποιήσει μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, χαρακτηριστικών της ανοδικής τροχιάς στην οποία κινείται.

Βασικοί δείκτες της ανάπτυξης της εταιρείας είναι η συνεχής αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια έχει διπλασιαστεί, η επέκταση σε πέντε νέες αγορές ήδη εντός του 2023, καθώς και η ανακοίνωση μεγάλων χορηγικών συνεργασιών με ομάδες στις χώρες δραστηριοποίησης και αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της εταιρείας, με αφορμή την επέκταση της παρουσίας της Novibet στην Κύπρο, δήλωσε:

«Η Κύπρος για εμάς αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης μας σε νέες αγορές. Στόχος μας είναι πέραν της αναβαθμισμένης εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρουμε μέσα από την καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα μας, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην Κύπρο με μία σειρά από συνεργασίες που θα αναδείξουν τις αξίες που πρεσβεύουμε. Έως το τέλος του έτους ακολουθούν πολλοί ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της επέκτασής μας την επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισερχόμαστε».

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Κοντά σε συμφωνία πώλησης της GreenSky

Στεγαστικά δάνεια: Η πάταξη της φοροδιαφυγής «κλειδί» για θετικό ρυθμό πιστωτικής επέκτασης

Οι Greeks πρωταγωνιστούν στην αγορά και πώληση φορτηγών και δεξαμενόπλοιων

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ