Επιχειρήσεις

Intralot: Δεσμευτική συμφωνία με τον Όμιλο Nexus για το 20% της Intralot de Peru

  • newsroom


Η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru SA, έναντι 21 εκατ. δολαρίων

Η Intralot ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε δεσμευτική συμφωνία με τον Όμιλο Nexus στο Περού για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru SA, έναντι 21 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ σε μετρητά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η INTRALOT ανακοινώνει δεσμευτική συμφωνία με τον Όμιλο Nexus στο Περού για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru SA, η οποία είναι συγγενής εταιρεία του Ομίλου που ενοποιείται με τη μέθοδο της Καθαρής Θέσης, έναντι τιμήματος 21 εκατ. δολαρίων Η.Π.Α. σε μετρητά. Επιπλέον, η Εταιρία υπέγραψε επέκταση για τρία χρόνια του ισχύοντος συμβολαίου της με την Intralot de Peru SA μέχρι το 2024 για να συνεχίσει την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και υποστήριξης.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Εταιρία θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο, σχετικά με την οριστική μεταβίβαση των μετοχών και την εκτιμώμενη χρονική στιγμή είσπραξης του τιμήματος.

Διαβάστε ακόμη

ΑΔΜΗΕ: Τι έφταιξε και βυθίστηκε η Αθήνα στο σκοτάδι

Δημήτρης Γκέρτσος: Ο εγγονός του Παπαστράτου που δώρισε τη «Δόξα» του Γύζη στην Προεδρία της Δημοκρατίας (vid)

Οι «χρυσές» business του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ο ΜVΡ του ΝΒΑ σκοράρει εντός και εκτός γηπέδων

 

Απόρρητο Απόρρητο