Την επέκταση της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ για ένα επιπλέον έτος, στον τομέα των αριθμολαχείων, ανακοίνωσε η INTRALOT.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η συνεργασία της με την ΟΠΑΠ Α.Ε. επεκτείνεται για ένα ακόμη έτος από την 31η Ιουλίου του 2023 έως την 31η Ιουλίου του 2024, στον τομέα των αριθμολαχείων.

Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η λοταριακή λύση προσφέρει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή των παικτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΝ: Εξασφάλισε έσοδα 500 εκατ. δολάρια από μακροχρόνιες ναυλώσεις

Χρηματιστήριο: «Αντισώματα» στην πτώση, διατηρούνται οι ανησυχίες λόγω μετάλλαξης Όμικρον

Άνγκελα Μέρκελ: Η πρώην καγκελάριος θα αποχωρήσει με Νίνα Χάγκεν και «Κόκκινα τριαντάφυλλα»