Επιχειρήσεις

INTRALOT: Επέκταση στη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για τα αριθμολαχεία 

  • newsroom


Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την προηγμένη λοταριακή της λύση, «LotosX»

Την επέκταση της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ για ένα επιπλέον έτος, στον τομέα των αριθμολαχείων, ανακοίνωσε η INTRALOT.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η συνεργασία της με την ΟΠΑΠ Α.Ε. επεκτείνεται για ένα ακόμη έτος από την 31η Ιουλίου του 2023 έως την 31η Ιουλίου του 2024, στον τομέα των αριθμολαχείων.

Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η λοταριακή λύση προσφέρει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή των παικτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΝ: Εξασφάλισε έσοδα 500 εκατ. δολάρια από μακροχρόνιες ναυλώσεις

Χρηματιστήριο: «Αντισώματα» στην πτώση, διατηρούνται οι ανησυχίες λόγω μετάλλαξης Όμικρον

Άνγκελα Μέρκελ: Η πρώην καγκελάριος θα αποχωρήσει με Νίνα Χάγκεν και «Κόκκινα τριαντάφυλλα»