Σε στρατηγική συνεργασία με τη Dannemann, κορυφαίο κατασκευαστή πούρων πολυτελείας και cigarillos, προχωρά η Καπνοβιομηχανία Καρέλια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από 1ης Ιουνίου 2022 η Καρέλια ΑΕ θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων της Dannemann στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των «Moods» και των «Al Capone».

Ο εμπορικός διευθυντής της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια στην Ελλάδα, Γιάννης Λαμπίδης, δήλωσε: «Η Dannemann είναι μια εταιρεία διάσημη για τα εξαιρετικής ποιότητας πούρα και cigarillos που φέρουν το όνομά της, με έτος ίδρυσης το 1872.

Οι δύο εταιρείες έχουν σφυρηλατήσει μια πλούσια και επιτυχημένη ιστορία στη βιομηχανία προϊόντων καπνού για σχεδόν δύο αιώνες. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τη δέσμευση για αριστεία στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες για τη διάθεση απαράμιλλων προϊόντων καπνού στους καταναλωτές μας.

Προσβλέπω σε μια επιτυχημένη συνεργασία με την ομάδα της Dannemann στην ελληνική αγορά, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης και για τις δύο εταιρείες μας».

Διαβάστε ακόμη

Το «Stratego» με το ρωσικό πετρέλαιο: Κίνα, ΗΠΑ, ΕΕ, Ινδία και τα χαμηλότερα αποθέματα από το 2008

Έρχεται ο λογαριασμός της επιστρεπτέας προκαταβολής

ΕΕ: Πιέσεις στην Ουγγαρία να συμφωνήσει σε εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο