Την κατάταξή της  στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ συμπεριέλαβε την LAMDA Development στη λίστα που καταρτίζει με την εταιρεία να αναφέρει ότι «η ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της LAMDA Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον.

Η «TIME100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και την συμβολή τους στην κοινωνία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.

Διαβάστε ακόμη 

Ψάχνετε δουλειά; Πετάξτε το βιογραφικό σας και κάντε γνωριμίες

Ξεκίνησε το 2ο TBM της Άκτωρ σε στρατηγικής σημασίας διευρωπαϊκό σιδηροδρομικό άξονα

Παντελιάδης (ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ): Oι τιμές σε ευρεία κλίμακα δε νομίζω να πέσουν ποτέ (γράφημα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ