Στην ανανέωση και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της στην ελληνική αγορά επενδύει η Marks & Spencer. Η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις με στόχο την ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε πρόσφατα στη μεταφορά του καταστήματος που διέθετε στο Νέο Ψυχικό, σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση, σε ένα σύγχρονο χώρο δύο ορόφων και 855 τ.μ. Στο ανανεωμένο κατάστημα του Ν. Ψυχικού, λειτουργεί και νέο M&S Food τμήμα, σε ειδικό χώρο 65 τ.μ.

Με αφορμή τη λειτουργία του καταστήματος στη νέα του τοποθεσία, η country manager της Marks & Spencer Ελλάδος Anita Sabarwal, δήλωσε σχετικά:

«Οι πελάτες μας βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής μας δράσης. Παραμένοντας πιστοί στον στρατηγικό μας σχεδιασμό, εξελίσσουμε συνεχώς το δίκτυό μας στην Ελλάδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει τα στοιχεία και τις αξίες που συνθέτουν το DNA μας: εξυπηρέτηση, ποιότητα, προσιτές τιμές, καινοτομία και εμπιστοσύνη».

Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων Marks & Spencer στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με επόμενο σταθμό το κατάστημα των Βριλησσίων, στο οποίο λειτουργεί ήδη νέο, ειδικά σχεδιασμένο τμήμα home, και ενισχύεται με οθόνες σε διάφορα σημεία αλλά και με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, σταδιακά έως τις αρχές του 2022.

Διαβάστε ακόμη:

Χρέη πανδημίας: 36-72 δόσεις και σε οφειλές που δεν είχαν μπει σε αναστολή

To 2022 ξεκινά το νέο mega project των 100 εκατ. ευρώ στο Φάληρο

United Group: Η «νέα» NOVA, η πλατφόρμα EON και η εμπορική αντεπίθεση