Επιχειρήσεις

MediaMarkt: Άνοιξαν τα καταστήματα με click inside και click away

  • newsroom


H εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών αναφέρει ότι οι επισκέπτες των καταστημάτων της μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από κοντά, με ασφάλεια και με πολλούς τρόπους

Η MediaMarkt ανακοίνωσε ότι από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, είναι έτοιμη να υποδεχτεί και πάλι τους καταναλωτές στους μεγάλους και άνετους χώρους των καταστημάτων της.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, οι επισκέπτες των καταστημάτων MediaMarkt μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους «από κοντά, με ασφάλεια και με πολλούς τρόπους».

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο click inside ή να κάνουν τα ψώνια τους με click away, ενώ η παραγγελία τους θα είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα της επιλογής τους σε διάστημα 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι για τη μετάβαση στα καταστήματα ισχύει η υποχρεωτική αποστολή sms στο 13032 και ότι οι αγορές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών ωρών. Επίσης, τονίζεται ότι η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητες.

Η εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών επισημαίνει ότι φροντίζει ώστε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου MediaMarkt «να τηρούνται στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα», για να γίνονται οι αγορές εύκολα και με ασφάλεια και πως υπάρχει πάντα η δυνατότητα αγορών και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο «Γέφυρα 2» – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

«Έμφραγμα» στο Σουέζ: Πόσο θα πάει ο λογαριασμός και ποιοι θα τον πληρώσουν

Εντός του 2021 ο διεθνής διαγωνισμός για το Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο

 

Απόρρητο Απόρρητο