Συμφωνία συνεργασίας με τη Monterock International του Πέτρου Στάθη ανακοίνωσε η Alpha Dhabi Holding, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επενδυτικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Nammos Group, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Dark Room.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο πλευρών συμβολίζει την εξέλιξη του κλάδου luxury & lifestyle της Alpha Dhabi, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου και οδηγώντας στην περαιτέρω εξέλιξη όλων των brands.

Η Monterock, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πέτρος Στάθης, είναι μία private equity εταιρεία, στο portfolio της οποίας βρίσκονται τα Nammos (Ντουμπάι, Κατάρ) και Nammos Hotel (Μύκονος). Ταυτοχρονα, διαθέτει μια σειρά συμμετοχών σε μεγάλα brands στον χώρο του «hospitality και Food and Beverage».

Πρώτος στόχος της νέας συνεργασίας είναι η ανάπτυξη του Nammos και ως εστιατόριο, αλλά και ως ξενοδοχειακό brand σε διεθνή κλίμακα. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτό αποτελεί μόνο την αρχή μιας διευρυμένης δραστηριότητας, η οποία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλα brands στον χώρο του Hospitality και F&B.

«Η συνεργασία έχει ως στόχο την ανάπτυξη τoυ project Nammos World, ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη διεθνή επέκταση του Nammos, όπως και την ανάπτυξη – διαφοροποιήση των προσφερόμενων υπηρεσιών» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Alpha Dhabi, η οποία διαθέτει χρηματιστηριακή αξία 70 δισ. δολαρίων και ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι, τους Al Nahyan.

«Η συνεργασία αντικατοπτρίζει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία μας και αποτελεί μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα της Monterock και ιδίως στο project Nammos World» δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Στάθης.

Ας σημειωθεί ότι η Nammos έχει παρουσία σε Μύκονο και Ντουμπάι, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται σε Λονδίνο, Κάνες και Άμπου Ντάμπι. 

*Στην κεντρική φωτογραφία είναι ο Hamad Al Ameri, Managing Director και CEO of Alpha Dhabi Holding

Διαβάστε επίσης

Ο Σαμαράς με όλη τη ΝΔ και η «βαριά χειραψία», το Nammos και ο σεΐχης του Abu Dhabi, το mega deal του Γερμανού και το χρυσό συμβόλαιο του μετρό

Οικογένεια Αγγελόπουλου: Νέα ανατροπή με «μυστικές διαθήκες» και ακύρωση των πλειστηριασμών για τη σύζυγο του Κων. Αγγελόπουλου και την κόρη της

Trizoni Exclusive – Η πιο εντυπωσιακή ψαριέρα της Ελλάδας