Η MyStudentFlat, η πρώτη εξειδικευμένη ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης και άμεσης κράτησης φοιτητικών κατοικιών σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζει την δυναμική πορεία της μέσα από νέες σημαντικές διακρίσεις και επιτεύγματα.
Η εταιρεία ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την UNIPLACES, την ηγέτιδα δύναμη στην φοιτητική κατοικία στην Κεντρική Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. H UNIPLACES που λειτουργεί από το 2012 με έδρα την Πορτογαλία, προσφέρει μέσω της πλατφόρμας της πάνω από 40.000 φοιτητικά διαμερίσματα προς ενοικίαση, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία και Αγγλία.
Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την MyStudentFlat, αποκτά πλέον παρουσία και σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς τα ακίνητα της MyStudentFlat θα είναι διαθέσιμα και στους χρήστες της UNIPLACES! Ταυτόχρονα η MyStudentFlat αποκτά πρόσβαση στο σύνολο του χαρτοφυλακίου ακινήτων της UNIPLACES σε όλες τις χώρες που αυτή έχει παρουσία, προσφέροντας ποιοτικές επιλογές φοιτητικής κατοικίας στους Ελλαδίτες και Κύπριους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στις χώρες αυτές. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί ένα τεράστιο αναπτυξιακό βήμα και ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης για την MyStudentFlat, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι φοιτητές αναζητούν και εξασφαλίζουν ποιοτικές φοιτητικές κατοικίες, κοντά στα Πανεπιστήμια της επιλογής τους.
Πανελλήνια πρωτιά
Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης τη νικηφόρα συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων 6th StartUp Bootcamp τον οποίο έτρεξε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μέσω του φορέα της NBG SEEDS. Η MyStudentFlat κατέλαβε την 1η θέση στο πρόγραμμα, ανάμεσα σε 144 εταιρείες που συμμετείχαν! Μια Κυπριακή Startup λοιπόν ήταν η νικήτρια του σημαντικότερου Βοotcamp νεοφυών επιχειρήσεων στον ελληνικό χώρο, αναδεικνύοντας τη δυναμική και την καινοτομία του Κυπριακού οικοσυστήματος.
Συμμετοχή στο ΚPMG StartUp Innovation Lab
Τέλος, η εταιρεία ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του KPMG SIL (ΚPMG StartUp Innovation Lab). Το KPMG SIL αποτελεί τον σημαντικότερο επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στην Κύπρο και λειτουργεί από το 2025, υπό την αιγίδα της KPMG Κύπρου.
Η MyStudentFlat αποτελεί μια από τις πέντε αυστηρά επιλεγμένες StartUp για τον φετινό 2ο κύκλο του προγράμματος, ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρείες που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής.
Η συμμετοχή της στο πρόγραμμα προσφέρει στην MyStudentFlat την ευκαιρία να λάβει συμβουλευτική και καθοδήγηση σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας από έμπειρα στελέχη και εισηγητές της KPMG Κύπρου, με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα στην καθημερινή λειτουργία της.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος τον προσεχή Ιούνιο, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το επιχειρηματικό της μοντέλο σε επενδυτές από το δίκτυο της KPMG και να προσελκύσει σημαντικά κεφάλαια για την περαιτέρω ανάπτυξη της.
Διαβάστε ακόμη
Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι θα το λάβουν – Ολες οι αλλαγές στις αυξήσεις
Παγκόσμια οικονομία: Η κρίση στο πετρέλαιο απειλεί μεταφορές, εφοδιασμό και διεθνές εμπόριο
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.