«Μετά από 21 απίστευτα χρόνια στο “Nammos Restaurant”, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στις 27 Απριλίου», δηλώνει ο Ελληνας επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης που έχει συνδέσει το όνομά του με το «Νammos» της Μυκόνου.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η Nammos Hotels & Resorts, που αποτελεί το νέο ξενοδοχειακό brand της ADMO Lifestyle Holding (ADMO), της κοινοπραξίας των Alpha Dhabi και Monterock International, ανοίγει το ξενοδοχείο «Nammos Hotel Mykonos» στην παραλία Ψαρού, εκεί όπου βρίσκεται και το «Nammos Restaurant».

«Το άνοιγμα του “Nammos Hotel Mykonos” είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας στον κλάδο της φιλοξενίας με περισσότερα απίστευτα μέρη που έχουν σχεδιαστεί για τις Μαλδίβες, το Αμπού Ντάμπι και αλλού», δηλώνει ο Πέτρος Στάθης.

«Αποτελεί δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία κάθε επισκέπτη μαζί μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από… εξαιρετική, από τη στιγμή της άφιξης μέχρι να δύσει ο ήλιος πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, με μια ατμόσφαιρα πάνω από όλα και κατ’ ουσίαν ελληνική και με το Nammos Beach and Restaurant σε απόσταση αναπνοής».

 

Το «Nammos Hotel Mykonos» διαθέτει 26 δωμάτια και σουίτες, καθώς και τρεις ιδιωτικές βίλες με προσωπική υπηρεσία μπάτλερ όλο το εικοσιτετράωρο, με μία «ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που αρμόζει στο διεθνές τζετ σετ», όπως αναφέρεται σχετικά.

Διαβάστε ακόμη

«Πάσχα στο χωριό» με τέλη ΙΧ από μόλις… 10 ευρώ

Κυανή Ακτή: Νοικιάστε τη βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια (pics)

Τράπεζες: Πήραν προβλέψεις 170 εκατ. ευρώ για τα δάνεια με εγγύηση Δημοσίου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ