Επιχειρήσεις

Νέα διοίκηση στην ΑΚΤΩΡ – Πρόεδρος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, CEO o Γιώργος Κωτούλας

  • newsroom


Ως μέλος του ΔΣ θέση στο νέο ΔΣ καταλαμβάνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε στην ΑΚΤΩΡ, τον κατασκευαστικό βραχίονα του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του εκτελεστικού Προέδρου στην ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος (μέλος του ΔΣ της REDS), Ενώ καθήκοντα Διευθύνοντος Σύμβουλου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κωτούλας. Επιπλέον, ως μέλος του νέου ΔΣ τοποθετήθηκε ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας.

Σημειώνεται ότι προ ημερών, ο κ. Αλέξανδρος Εξάρχου είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του CEO της AKTΩΡ, έπειτα και από την ανάληψη του μετοχικού και διοικητικού ελέγχου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ από την Reggeborgh.

Ο κ. Παναγιωτοπουλος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό χώρο και τον χώρο του Real Estate στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 1988 μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος και βασικός μέτοχος κατασκευαστικών εταιρειών και εταιρειών real estate στην Ελλάδα στις οποίες κατέχει θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο (NYMPHEA HELLAS Α.Ε., ATHOS ASSET MANAGEMENT, P&C Development S.A. κ.α.) Από το 2004 είναι μέτοχος με σημαντικό ποσοστό της Εταιρείας REDS Α.Ε. Αποτελεί μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας από το 2014 ενώ από τον Ιούνιο του 2018 ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμη 

Nike: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον πολυεθνικό κολοσσό που… ΔΕΝ φεύγει από την Ελλάδα 

Ο κορωνοϊός φέρνει νέα λουκέτα και αλλάζει τις εμπορικές πιάτσες 

Ελλάκτωρ: Η ιστορία, το παρασκήνιο και η αποκαθήλωση – Εξαγορά για σεμινάριο σε 120 ημέρες