Τη νέα εταιρική ταυτότητα και το όραμά του παρουσίασε ο Όμιλος Fourlis σε συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με σεβασμό στην ιστορία του και κύριο χαρακτηριστικό το όνομά του, ο Όμιλος Fourlis αναζωογόνησε τα σύμβολά του και επαναπροσδιόρισε τις αξίες του, τον σκοπό και την αποστολή του, πάντα σε ευθυγράμμιση με τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

O Όμιλος Fourlis βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή των εμπορικών ομίλων διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα.

Ξεχωρίζει σταθερά και για την αυξανόμενη δραστηριότητά του έξω από τα σύνορα της χώρας μεγαλώνοντας αποφασιστικά το αποτύπωμά του στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, αντιπροσωπεύοντας κάποια από τα μεγαλύτερα διεθνή brands όπως η ΙΚΕΑ, η Intersport και η Holland & Barrett.

Με γερά θεμέλια, πλούσιες εταιρικές αξίες και τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, παραμένει ένας ακέραιος, αποτελεσματικός, με διαφάνεια, ήθος και ειλικρίνεια στις σχέσεις του Όμιλος, δημιουργώντας αξία και προσφέροντας συνθήκες ευημερίας προς όλες και όλους, με βιώσιμες πρακτικές, που προστατεύουν το περιβάλλον και επιστρέφουν όφελος στην κοινωνία.

Ο κ. Βασίλης Φουρλής, πρόεδρος του Ομίλου Fourlis, ανέφερε: «Είμαστε ένας ηγετικός Όμιλος, με πλούσια ιστορία και ορατή προοπτική. Παραμένουμε σε τροχιά θετικών οικονομικών επιδόσεων. Επενδύουμε σταθερά στη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξής μας, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε πρωτοβουλίας. Έχουμε ισχυρές αξίες και ξεκάθαρο στόχο: Να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία και να προσφέρουμε συνθήκες ευημερίας για όλες και όλους. Θέλουμε να παραμένουμε μια δύναμη θετικής αλλαγής στις ζωές των ανθρώπων».

Έλενα Παππά, Investor Relations & Corporate Affairs Director του Ομίλου Fourlis

Μετά από τις προκλήσεις των τελευταίων ετών, προχωρά αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα αναπτύσσοντας ένα ισχυρό επενδυτικό πλάνο που περιλαμβάνει νέα καταστήματα όλων των Brands που αντιπροσωπεύει, αλλά και εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής του.

H ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση παραμένουν βασικές αξίες του Ομίλου Fourlis για υπεύθυνο επιχειρείν με ηθική και περιβαλλοντική συνείδηση. Η «omnichannel» φιλοσοφία προς όφελος του καταναλωτή αλλά και των συνεργατών με εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσω digital tools για ανάλυση δεδομένων καταναλωτικής συμπεριφοράς αποτελούν βασικά εργαλεία της λειτουργίας του.

Ο κ. Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Fourlis, σχολίασε: «Μετασχηματίζουμε και επενδύουμε στη μελλοντική μας ανάπτυξη. Η πελατοκεντρική μας στρατηγική δημιουργεί πάνω απ’ όλα άριστη εμπειρία σε κάθε καταναλωτή. Για τον λόγο αυτό αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας, επιταχύνουμε την ψηφιακή μας μετάβαση και επεκτείνουμε τον Όμιλό μας μέσα και έξω από την Ελλάδα. Και όλα αυτά με ισχυρό, πράσινο αποτύπωμα».

Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Fourlis

Αντίστοιχα, στον κλάδο των υπηρεσιών Logistics, προχωρά σε νέες επενδύσεις και συνεργασίες με σημαντικότερη τη συνεργασία με την InterΙΚΕΑ για τη δημιουργία του νέου διεθνούς DC στην Ελλάδα, όπου ο Όμιλος Fourlis, μέσω της θυγατρικής του, Trade Logistics, θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργική διαχείριση του νέου DC.

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, θυγατρική του Ομίλου, συνεχίζει να παράγει σημαντική αξία χάρη στο υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο ακινήτων της. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η λειτουργία της ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου στην Πάτρα, θα ακολουθήσει ένα ακόμη στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και το Εμπορικό Πάρκο στο The Ellinikon.

Διαβάστε ακόμη

ΕΚΤ: Οι μισθοί απειλούν στο παρά 5′ τις αποφάσεις για μείωση επιτοκίων (γράφημα)

Ναυτιλία: Κυριαρχούν οι Έλληνες εφοπλιστές σε ναυπηγήσεις και αγορές πλοίων το 2024

Lenovo: Επιτάχυνση της ανάπτυξης το 4ο τρίμηνο 2023 με ευκαιρίες υβριδικής τεχνητής νοημοσύνης (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ