Σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 46 εκατ. ευρώ προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να την καλύπτει εξ΄ ολοκλήρου, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μετατροπή δανείων ύψους περίπου 46.2 εκατομμυρίων ευρώ (41 εκατ. λίρες) σε ίδια κεφάλαια, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ Νίκολας Ράνταλ ανέφερε σχετικά: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι απίστευτα τυχερή που έχει τόσο γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της.

Αυτή η πιο πρόσφατη οικονομική δέσμευση ακολουθεί τις σημαντικές δαπάνες για την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, μαζί με σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε ολόκληρο τον σύλλογο.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπλαση του διαδρόμου προς τον αγωνιστικό χώρο, των αποδυτηρίων και των χώρων φιλοξενίας στο Κεντρικό Σταντ στο City Ground και βελτιώσεις στα γήπεδα και τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο συγκρότημα της Nigel Doughty Academy».

Διαβάστε ακόμη

Οι τράπεζες στο στόχαστρο: Η διαφορά στα επιτόκια που εξοργίζει τους καταθέτες

Eurobank: Συμφωνία για την πώληση της θυγατρικής της στη Σερβία – Στα €280 εκατ. η αποτίμηση

Καλάθι νοικοκυριού: Έρχονται δύο νέα για το Πάσχα – Τι θα περιλαμβάνουν