Η Nutree, μια εταιρεία που ξεκίνησε από δύο φίλους σε ένα μικρό εργαστήριο στην Ηλιούπολη και πλέον κάνει κύκλο εργασιών που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα υγιεινά σνακ.

Με όραμα να εντάξει τα νόστιμα και υγιεινά σνακ στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων παγκοσμίως, σχεδιάζει, παράγει, συσκευάζει και διανέμει στην αγορά τα πιο νόστιμα και θρεπτικά σνακ για όσους αναζητούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Η Nutree απαντάει στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας με μια ευρεία γκάμα από μπάρες ενέργειας/πρωτεΐνης και καινοτόμα βιολογικά παιδικά σνακ, και ανατρέπει όσο ξέραμε μέχρι σήμερα για τα on-the-go σνακ.

Η εταιρεία ξεχωρίζει για την κουλτούρα που την διαπνέει, την καινοτομία που ενσωματώνεται σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της, την τεχνογνωσία που διαθέτει με πλήρως καθετοποιημένο εξοπλισμό, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και την ιδιαίτερα αφωσιομένη ομάδα της. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν στη Nutree να προσφέρει συνεχώς υψηλής ποιότητας προϊόντα και να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών της με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Νέα Προιόντα

Τον Μάρτιο του 2024, η Nutree καινοτομεί για ακόμα μια φορά και γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που παράγει και διανέμει στην αγορά γεμιστά πρωτεινικά balls χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά, με 100% φυσικά συστατικά και vegan – τα AdoraBalls.

Ο CEO & Founder Αναστάσης Στοφόρος δηλώνει “Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά χρειάζεται συνεχή καινοτομία τόσο στα προϊόντα όσο και στην γραμμή παραγωγής για να μπορείς να μένεις πάντα μπροστά στις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό. Στη Nutree δεν σταματάμε ποτέ να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας πατώντας γερά στα πόδια μας.”

Δίκτυο Διανομής & Ανάπτυξη

Με περισσότερα από 600 σημεία πώλησεις σε Ελλάδα και Κύπρο – όπως το Βιολογικό Χωριό, ο Θανόπουλος, ο Σκλαβενίτης Κύπρου κ.ά, το δίκτυο διανομής της Nutree βρίσκεται από το 2018 όπου ξεκίνησε μέχρι και σήμερα σε ρυθμούς ταχείας ανάπτυξης. Ο COO & co-founder της Nutree κ. Φαίδων Μίχος δηλώνει “Για εμάς στην Nutree το δίκτυο μας είναι από τα σημαντικότερα assets μας. Με στόχο να καλύψουμε την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ενός πιο απαιτητικού κοινού – επιλέγουμε τους συνεργάτες μας στρατηγικά με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας”.

Εξαγωγές

Η Nutree αποτελεί μια εταιρεία που έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά σύνορα καθώς σήμερα έχει παρουσία σε 10 ακόμα χώρες εκτός της Ελλάδας. Με σημεία πώλησης σε Ευρώπη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φιλοδοξεί να ταξιδέψει το όνομά της – αλλά και τις γεύσεις τις εμπνευσμένες από την Ελληνική Γη και τις αγαπημένες συνταγές μικρών και μεγάλων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διανύοντας μόλις το 6ο έτος λειτουργίας της η Nutree συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο των υγιεινών σνακ, δημιουργώντας προϊόντα που συνδυάζουν γεύση και θρεπτική αξία. Με βάση τις αξίες της και το όραμα της, επεκτείνει την παρουσία της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές του εξωτερικού. Με νέες καινοτομίες και προϊόντα, που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της εταιρείας για υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία, εξελίσσεται διαρκώς θέτοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά.