Η ALD Automotive Ελλάδος, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες λειτουργικής μίσθωσης η οποία έδειξε υψηλό συναίσθημα εταιρικής ευθύνης διαθέτοντας 18 αυτοκίνητα εν μέσω πανδημίας για την μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε άτομα με προβλήματα αλλάζει «καπετάνιο» στον τομέα των πωλήσεων.

Από τον τρέχοντα μήνα καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing αναλαμβάνει ο Νίκος Βελαώρας, με 22 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο κλάδο. Ο Νίκος Βελαώρας είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, της ομάδας πωλήσεων καθώς και για την έναρξη και υλοποίηση έργων συνέργειας εντός του ομίλου. Στο νέο του ρόλο, ο Νίκος θα είναι επίσης υπεύθυνος για τον εντοπισμό νέων ευκαιριών στην αγορά και την δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες της λειτουργικής μίσθωσης.

«Ο Νίκος έχει εκτεταμένη εμπειρία στην αγορά μακροχρόνιων υπηρεσιών και στην αυτοκινητοβιομηχανία και γνωρίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα σχετικά με προϊόντα και λύσεις λειτουργικής μίσθωσης. Είμαι πεπεισμένη ότι μαζί θα συνεχίσουμε να επιταχύνουμε τη στρατηγική ανάπτυξη της ALD Automotive στον τομέα της μετακίνησης και να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες κινητικότητας των πελατών μας»,  δηλώνει η Gisele Urquia, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ALD Automotive Ελλάδος.

«Γνώρισα μια ομάδα υψηλής απόδοσης για την οποία οι πελάτες και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν προτεραιότητα. Μαζί με τους συναδέλφους μου θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και νέες υπηρεσίες που θα ολοκληρώσουν το τρέχον χαρτοφυλάκιό μας και ταυτόχρονα να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία πελατών για τις υπάρχουσες, τόσο πολυεθνικές εταιρείες όσο και τις SΜΕ», δηλώνει ο Νίκος Βελαώρας, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ALD Automotive Ελλάδος.