Επιχειρήσεις

Porto Carras Grand Resort: Ξεκινά από τον Ιούνιο να υποδέχεται τους επισκέτες του

  • newsroom


Βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού για τα επόμενα πέντε έτη, η νέα ιδιοκτησία έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και σε σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών

Το Porto Carras Grand Resort, ιδανικά τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στη Β. Ελλάδα, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών και της μέγιστης ασφάλειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τους προηγούμενους μήνες η νέα ιδιοκτησία βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού για την πλήρη ανακαίνιση του νέου Porto Carras κατά τα επόμενα 5 έτη, έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, καθώς και σε σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

  • Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο το Porto Carras ανοίγει τις πόρτες του με ανανεωμένους χώρους στο Meliton 5*, κατόπιν ανακαίνισης των δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου, καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου. Οι εργασίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνουν πλήρη αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και αναβάθμιση του συστήματος σήμανσης.
  • Οι σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στη μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών εώς 60μ, αφορούν την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επισκεπτών, την αναβάθμιση ασφαλείας με νέο δίκτυο πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και την πλήρη αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων. Απώτερος στόχος να αναδειχθεί η Porto Carras Marina ως το σημείο συνάντησης και τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο.

  • Το Γκόλφ του Porto Carras, το οποίο εκτείνεται σε 770 στρέμματα, έχει ανανεωθεί πλήρως για το 2021 κατόπιν αναδιαμόρφωσης της τελικής στρώσης χώματος στις 18 οπές καθώς και επανατοποθέτηση 10.000 τ.μ. καταπράσινου γρασιδιού Platinum Paspalum.
  • Αναφορικά με το πλήθος των υπόλοιπων αθλητικών και δραστηριοτήτων, τη φετινή χρονιά οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στα 6 νέα γήπεδα Τένις με Greenset επιφάνεια, ενώ το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.
  • Στην απέραντη παραλία 9χλμ, οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας θα ολοκληρωθούν πλαισιώνοντας το καινούριο Beach Bar στο Meliton 5*, ενώ οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους. Τέλος, το Kids Club καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες με μια ολοκαίνουρια εξωτερική παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους.
  • Στην απέραντη έκταση 17.630 στρεμμάτων και σε ένα παρθένο, καταπράσινο τοπίο με μαγευτικές, χρυσαφένιες παραλίες και κρυστάλλινα νερά, τα ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια μέσα σε 28 χιλιόμετρα που περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες φυσικής άσκησης.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι με γνώμονα τη μείωση της εξάπλωσης του Covid-19, όλες οι υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν υπό τη προστασία του Πρωτόκολλου Διακοπών, το οποίο εμπεριέχει τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρη απολύμανση και βαθιές μεθόδους καθαρισμού.

Με τον τρόπο αυτόν και σε συνδυασμό με τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους και τις ανέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, το ανανεωμένο Porto Carras επισημαίνει ότι προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, χωρίς συμβιβασμούς, μια ολοκληρωμένη χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

Για πλήρη ενημέρωση των έργων ανακαίνισης, επισκεφτείτε την σελίδα portocarras.com/reloading- 2021/.

Διαβάστε ακόμη

Τριπλή ένεση ρευστότητας για το άνοιγμα των επιχειρήσεων

Διήμερο «φωτιά» για πλειστηριασμούς, ληξιπρόθεσμα και ΕΝΦΙΑ

Κυριάκος Φιλίππου: Από το γαλακτοπωλείο στην εξοχική Πατησίων, στη Fage International (pics)

 

Απόρρητο Απόρρητο