Επιχειρήσεις

Premier Capital: Ανοίγει ξανά το εστιατόριο McDonald’s στο Σύνταγμα (pics)

  • newsroom


Το εστιατόριο λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και 13 μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks)

Η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εμβληματικό εστιατόριο McDonald’s στην πλατεία Συντάγματος, μετά την ανακαίνισή του (ψηφιακή και τεχνολογική αναβάθμιση), κόστους €450.000.

Το πρώτο εστιατόριο McDonald’s που άνοιξε στην Ελλάδα το 1991, ενσωματώνει σήμερα όλες τις καινοτομίες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’.

Το εστιατόριο McDonald’s Σύνταγμα λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και 13 μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks).

Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Το εστιατόριο απασχολεί 80 άτομα προσωπικό, λειτουργεί 24 ώρες και προσφέρει την υπηρεσία McDelivery.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Hellas που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «είμαστε περήφανοι που ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του εμβληματικού μας εστιατορίου και παρουσιάζουμε μια πολύ ενισχυμένη εμπειρία McDonald’s στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους».

Από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από €29 εκατομμύρια για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.

Μόνο την τελευταία διετία της πανδημίας, η Premier Capital Hellas άνοιξε τρία νέα εστιατόρια στην Αθήνα (Κηφισός, Ίλιον, Μεταμόρφωση) και ανακαίνισε το εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης, μια συνολική επένδυση €5,5 εκατομμυρίων.

Διαβάστε επίσης: 

Πριν από το Πάσχα η ενίσχυση στους ευάλωτους – Επιδότηση 22 λεπτά το λίτρο στη βενζίνη, 72 ευρώ στο ρεύμα (vids)

Η ΤΕΡΝΑ «πετάει», οι Μαρινόπουλοι επιστρέφουν, η Mondelez παντρεύεται και οι τιμές… τρελαίνουν

Ενεργειακό κόστος: Συναγερμός για να στηριχθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις