Επιχειρήσεις

Prosperty: Νέα συνεργασία με την Anytime της Interamerican

  • newsroom


Για την ενοικίαση ακινήτου εύκολα, γρήγορα και με… ασφάλεια - Η υπηρεσία Safe2Rent

Με στόχο να ψηφιοποιήσει πλήρως τη διαδικασία της μεσομακροχρόνιας μίσθωσης, η Prosperty προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της την υπηρεσία Safe2Rent, η οποία προσφέρει στους ιδιοκτήτες οικιστικών ακινήτων τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο μίσθωσης του ακινήτου τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία προμήθεια και στους ενοικιαστές τη δυνατότητα να βρουν ποιοτικά ακίνητα και να τα νοικιάσουν άμεσα μέσω μιας γρήγορης και εύκολης online διαδικασίας.

Παράλληλα, η Prosperty είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Anytime της INTERAMERICAN, προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιοκτητών και ενοικιαστών, καθώς και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την παροχή πραγματικής κάλυψης Απώλειας Μισθωμάτων, η οποία θα διατίθεται σε αποκλειστικότητα!

Η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελεί μία σημαντική απόφαση, που συνήθως απαιτεί επένδυση προσπάθειας και προσωπικού χρόνου, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χρονοβόρα, περιπλοκή και αγχωτική και συχνά οδηγεί σε αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα. Στον ψηφιακό όμως κόσμο του σήμερα που όλα αλλάζουν, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει θέση.

Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντας τη αποτελεσματική, εύκολη και γρήγορη, προσφέροντας πολλαπλές πληροφορίες για τα αναρτημένα ακίνητα, έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού και επαγγελματικής φωτογράφισης, δυνατότητα διοργάνωσης επίσκεψης και online απευθείας διαπραγμάτευσης, ψηφιακή υπογραφή ενοικιαστηρίου συμβολαίου και ψηφιακή πληρωμή της προκαταβολής και του πρώτου μισθώματος.

Όπως δήλωσε σχετικά ο συνιδρυτής και CEO της Prosperty, κ. Αντώνης Μαρκόπουλος «Έχοντας ως γνώμονα να μετασχηματίσουμε ψηφιακά την ελληνική αγορά του real estate, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαρκώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αναπτύσσουμε αξιόπιστες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Anytime της INTERAMERICAN, προσφέροντας πρωτοποριακά για τη χώρα μας ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους ενοικιαστές ακινήτων».

Εάν είστε ιδιοκτήτες, προωθήστε τώρα το ακίνητό σας σε πάνω από 100.000 υποψήφιους ενοικιαστές, και ολοκληρώστε τη μίσθωση του ακινήτου σας μέσω της Prosperty και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη Απώλειας Μισθωμάτων για 12 μήνες!

Διαβάστε ακόμα

Ελληνες εφοπλιστές σε θέση μάχης – Ποιοι επενδύουν και πού

MYTILINEOS: Επισφραγίστηκε η συμφωνία με τη ΔΕΗ για την «Αλουμίνιο»

Nike: Κλείνει προσωρινά εργοστάσια λόγω Δέλτα – Φόβοι για ελλείψεις στα παπούτσια