Στην υπογραφή δύο νέων συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα προχώρησε η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., 100% θυγατρική της REDS (Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ).

Οι δύο νέες αυτές συνεργασίες ενισχύουν το μίγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες του Πάρκου και επιβεβαιώνουν τη δυναμική του Smart Park, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας του Covid-19.

Συμφωνία με NEF – NEF και Hunter

Ειδικότερα, η εταιρεία συμφώνησε με τη «ΝΕΦ – ΝΕΦ (NEF – NEF) Βιομηχανία και Εμπορία Λευκών Ειδών Ανώνυμη Εταιρεία» και το εμπορικό σήμα «NEF – NEF Α.Ε.», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ., λιανικής πώληση λευκών ειδών, υφασμάτων, προσοψίων, χαλιών, διακοσμητικών ειδών για το σπίτι και συναφών με αυτά ειδών.

H «NEF – NEF» έχει διεθνή παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 60 σημεία πώλησης σε έξι χώρες.

Παράλληλα, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία «Lila Verne Εμπορία Δερματίνων Ειδών Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» και το εμπορικό σήμα «HUNTER Authentic Accessories», για τη δημιουργία εμπορικού καταστήματος συνολικής επιφάνειας 114τ.μ. λιανικής πώλησης γυναικείων τσαντών, υποδημάτων, βαλιτσών, γυναικείων και δερμάτινων αξεσουάρ, το οποίο θα λειτουργεί εντός του χώρου Smart Gallery.

Ανοιχτά καταστήματα στο Smart Park

H «HUNTER Authentic Accessories» παράγει τα προϊόντα της σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, προάγοντας την ελληνική δημιουργικότητα ανά τον κόσμο, καθώς μεγάλο μέρος του αγοραστικού της κοινού βρίσκεται πέραν της Ελλάδας και της Κύπρου, σε Αμερική, Αυστραλία και πολλές ακόμα χώρες.

Σε συνέχεια των πρόσφατων αποφάσεων για τη λειτουργία του λιανεμπορίου, σημειώνεται πως το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων του Smart Park έχει επανεκκινήσει τη λειτουργία του, συμπληρώνοντας τα χωρίς διακοπή λειτουργούντα καταστήματα της υπεραγοράς Σκλαβενίτη και του φαρμακείου.

Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο take-away.

Διαβάστε ακόμη

Έρευνα: 1 στους 2 θα συνεχίζει να αγοράζει online παρά το άνοιγμα των καταστημάτων

Κωδικός «Ενίσχυση της ελληνικής σημαίας» από την κυβέρνηση

Γιάννης Καντώνιας: Ο «βασιλιάς των χαλιών» και το στοίχημα της πράσινης ενέργειας