Επιχειρήσεις

Ryanair: Επιστρέφει στα Χανιά με νέα βάση

  • newsroom


Μεταξύ των νέων προορισμών είναι η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Ρώμη, το Λονδίνο και το Μιλάνο

Με νέα βάση επιστρέφει στα Χανιά η αεροπορική εταιρεία «Ryanair», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με ένα αεροσκάφος το οποίο θα σταθμεύει στο αεροδρόμιο των Χανίων και με 107 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 42 προορισμούς – συμπεριλαμβανομένων 18 καινούργιων, η νέα αυτή βάση θα συνδέει τα Χανιά με προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη, η νέα βάση της Ryanair στα Χανιά θα δώσει μία ώθηση στις αεροπορικές μετακινήσεις και στον τοπικό τουρισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Μεταξύ των νέων προορισμών είναι η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Ρώμη, το Λονδίνο και το Μιλάνο.
Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας αναφέρθηκε ο διευθυντής marketing της Ryanair, Dara Brady ανακοινώνοντας την λειτουργία της νέας βάσης. Όπως είπε, «ξέροντας ότι οι περιορισμοί λόγω Covid αλλάζουν συχνά, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κλείσουν τις πτήσεις τους με την σιγουριά ότι αν χρειαστεί να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, μπορούν να το κάνουν έως δύο φορές με μηδενική χρέωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021».

Η εταιρία γιορτάζει όμως τη νέα βάση και με σημαντικές προσφορές, προσφέροντας θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 19.99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο, τα οποία πρέπει να έχουν κλειστεί μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3 Ιουλίου στο www.ryanair.com.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΑΕΔ: 13.189 νέες θέσεις εργασίας το α’ εξάμηνο του 2021 μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης

Ισχυρές απώλειες 2% σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ με το βλέμμα σε ΗΠΑ και ΟΠΕΚ+

Foodlink: Σε συζητήσεις για την απόκτηση ποσοστού σε εταιρεία logistics