Η SingularLogic, πιστοποιημένος συνεργάτης της SAP, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ελληνικοποίησης της λύσης SAP για την Tarkett Ελλάδας, μέλος του Ομίλου Tarkett, παγκόσμιου ηγέτη σε λύσεις επένδυσης δαπέδων και επιφανειών που μετασχηματίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, με εμπειρία 140 ετών και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το έργο περιλάμβανε τη μελέτη, την προσαρμογή και την παραμετροποίηση του συστήματος SAP στις απαραίτητες φορολογικές και λογιστικές λειτουργίες, με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών, για την πλήρη συμμόρφωσή του με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Το έργο ολοκληρώθηκε έγκαιρα, μέσα στο προσυμφωνημένο χρονικό πλαίσιο. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας αποτέλεσε η αρμονική συνεργασία των στελεχών και των δύο εταιρειών. Η SingularLogic θα παρέχει συνεχή υποστήριξη στην Tarkett Ελλάδας, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση έργων SAP. Με το άριστα καταρτισμένο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό της και την εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ακρίβεια και συνέπεια. Αυτοί οι παράγοντες συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου και δικαίωσαν την εμπιστοσύνη της Tarkett Ελλάδας στη SingularLogic.

Διαβάστε ακόμη

Οι επενδυτικές προτάσεις της Deutsche Bank – Ποιες μετοχές επιλέγει, ποιους κλάδους προτιμά

Ανοδος – έκπληξη 8,9% σε παραγγελίες για προϊόντα made in Germany τον Δεκέμβριο (γράφημα)

Εμβληματική παγκόσμια συνεργασία Ρεάλ Μαδρίτης – HP (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ