Επιχειρήσεις

Σκλαβενίτης: Γιατί παίρνει τα 9 καταστήματα της αλυσίδας SEP Παπαδόπουλος στα Γιάννενα

  • Στέλιος Μορφίδης


Κύκλοι της Σκλαβενίτης έλεγαν στο newmoney ότι με το ντιλ διασφαλίζεται το σύνολο των 160 θέσεων εργασίας και μάλιστα τίθεται στόχος να δημιουργηθούν περισσότερες στο μέλλον

Στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στην αγορά των Ιωαννίνων, προχωρά η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, έπειτα από συμφωνία που επήλθε με την τοπική αλυσίδα SEP Παπαδόπουλος.

Το deal, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υπογραφεί έως αύριο, δεν αφορά την απορρόφηση της τοπικής αλυσίδας, αλλά αποκλειστικά την ένταξη 9 εκ των 11 καταστημάτων της στα Ιωάννινα, στο δίκτυο της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Σκλαβενίτης απεδέχθη τη συμφωνία σε μία κίνηση στήριξης της τοπικής κοινωνίας καθώς ήδη οι μεγάλες πληθωριστικές πιέσεις εξελίσσονται σε τεράστιο βάρος για τις μικρές αλυσίδες πανελλαδικά.

Στο πλαίσιο αυτό κύκλοι της Σκλαβενίτης έλεγαν στο newmoney ότι με το deal διασφαλίζεται το σύνολο των 160 θέσεων εργασίας και μάλιστα τίθεται στόχος να δημιουργηθούν περισσότερες στο μέλλον.

Όπως σημείωναν σχετικά οι κύκλοι, «για την ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, η οποία διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων με πάνω από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί έμπρακτη στήριξη της SEP Παπαδόπουλος και των εργαζομένων της, με στόχο η τοπική αυτή εταιρεία να διασφαλίσει τη βιώσιμη λειτουργία της και να εστιάσει σε νέους τομείς δραστηριότητας».

Διαβάστε ακόμα:

Η «μάχη» της κιλοβατώρας: Από Μάιο το σχέδιο για την ακρίβεια

«Γιατί Ελλάδα;»: Έξι επενδυτές εξηγούν για ποιους λόγους θα συνεχίσουν να «κοιτούν» τη χώρα μας

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης – Η διαδικασία για την αίτηση (vid)