Σειρά οργανωτικών αλλαγών με σκοπό να ενισχύσει την πελατοκεντρική στρατηγική του και να βελτιστοποιήσει την λειτουργία και κερδοφορία του ανακοίνωσε ο Όμιλος Intrum. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται 2 νέοι μεγάλοι πυλώνες δραστηριότητας, το Servicing, τη διαχείριση δηλαδή και το Investment, το επενδυτικό κομμάτι.

Επικεφαλής του Servicing που αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας του Ομίλου που δραστηριοποιείται σε 24 χώρες, αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος παράλληλα διατηρεί και την ευθύνη της Ελλάδας με τον υφιστάμενο ρόλο του ως Managing Director καθώς η χωρα μας αποτελεί πολύ σημαντική αγορά για τον διεθνή όμιλο.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντική αναβάθμιση για τον κ. Γεωργακόπουλο, η οποία επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του Ομίλου στην διοίκηση της Intrum Ελλάδος και την αναγνώριση των εξαιρετικών αποτελεσμάτων έως τώρα, αναφέρουν κύκλοι της εταιρείας.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, ο Γ. Γεωργακόπουλος φέρει πλέον τη συνολική ευθύνη για το servicing σε επίπεδο Ομίλου και συγκεκριμένα για:

– Το στρατηγικό κομμάτι των sales και marketing για τους μεγάλους πελάτες – συνεργάτες του Ομίλου

– Τη στρατηγική και υλοποίηση της ανάπτυξης όλων των προιόντων του Ομίλου

– Το σύνολο του performance management του servicing, δηλαδή την παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους πελάτες servicing και την ενίσχυση της κερδοφορίας από τις σχέσεις αυτές.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πιστωτική επέκταση άνω των 6,5 δισ. ευρώ ο στόχος για το 2023 – «Ατμομηχανή» τα δάνεια προς επιχειρήσεις

Ταμειακές Μηχανές: Αλλάζουν πάλι (αλλά με επιδότηση) για να διασυνδεθούν με τα POS

Βοήθεια… έρχονται κόκκινοι φόροι, το deal της ΤΕΝΕΡΓ, οι μισθοί των CEO και ο γάμος της Πύλου