Επιχειρήσεις

Στις εγκαταστάσεις της JTI την Ξάνθη (ΣΕΚΑΠ) ο Χρήστος Σταϊκούρας

  • newsroom


«Εύσημα» του υπουργού Οικονομικών στη JTI για την επένδυση της ΣΕΚΑΠ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ξεναγήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη (ΣΕΚΑΠ).

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στον απόηχο της επετειακής εκδήλωσης της JTI, τον περασμένο Ιούλιο, για τα 40 χρόνια της επενδυτικής παρουσίας της στην Ελλάδα και στο πλαίσιο επιλεκτικών επισκέψεών του σε παραγωγικές μονάδες της Θράκης οι οποίες, όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά «πληρούν υψηλά πρότυπα και συνεχίζουν σταθερά τη θετική τους πορεία».

Ο Υπουργός Οικονομικών πληροφορήθηκε εκτενώς τα νέα δεδομένα της επενδυτικής δράσης της JTI από τη νέα πρόεδρο της JTI στην Ελλάδα κ. Lili Zigoslu, τον διευθυντή του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ κ. Azhaiyp Kozhakhmetov και στελέχη της εταιρείας.

«Η επίσκεψή μας στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη δεν είναι τυχαία, τουναντίον επέλεξα, μεταξύ άλλων, τη συγκεκριμένη παραγωγική μονάδα της Θράκης, εκτιμώντας ότι η ανάπτυξη η οποία έχει επιτευχθεί πέρα από ποσοτική, είναι και ποιοτική, συμβάλλοντας τόσο στο ΑΕΠ όσο και στο δείκτη εξαγωγών της χώρας» δήλωσε ο κ. Χρ. Σταϊκούρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΣΕΚΑΠ αποδίδοντας τα «εύσημα» στη JTI τόσο για «τον δείκτη βιωσιμότητας που έχει κατακτήσει μέσω της εξαγωγικής της δράσης όσο εξάλλου και για τη διαχείριση του δυναμικού με τη δημιουργία ποικίλων θέσεων εργασίας πόσο μάλλον όταν στελεχώνονται από υποψηφίους από την τοπική αγορά».

Διαβάστε ακόμα:

Alpha Bank: Στο 2,75% το αρχικό επιτόκιο για το senior ομόλογο – Πού εκτιμάται ότι θα κινηθούν οι προσφορές

e-ΕΦΚΑ: Αποζημίωση σε λογιστές – δικηγόρους για να «τρέξουν» την απονομή συντάξεων – Τα ποσά και η διαδικασία

«Μπλε επανάσταση» στη διατροφή: Τι θα τρώμε έως το 2050