ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία της nvisionist με CISCO, DELL και Fortinet

H nvisionist θα αξιοποιήσει σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις σε λογισμικό αλλά και hardware των τριών κορυφαίων επιχειρήσεων στις μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές της, παρέχοντας oλοκρωμένες τεχνολογικές λύσεις

Η nvisionist ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τις DELL, CISCO και Fortinet, τρεις ηγετικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η nvisionist θα αξιοποιήσει τις σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις σε λογισμικό αλλά και hardware των τριών κορυφαίων επιχειρήσεων στις μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές της, παρέχοντας νέες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις, που προσφέρουν το βέλτιστο τρίπτυχο ασφάλειας, ευελιξίας και επεκτασιμότητας.

Μέσω αυτών των συνεργασιών, η nvisionist θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων λύσεων υπολογιστικού νέφους, δικτύωσης, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και διαχείρισης δεδομένων.

Οι συνεργασίες θα παρέχουν επίσης στη nvisionist πρόσβαση σε νέες αγορές και πελάτες, ενώ θα βοηθήσουν την εταιρεία να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία με CISCO, DELL και Fortinet», δήλωσε ο Special Advisor της nvisionist, κ. Βασίλης Ορφανός.

«Μέσα από τις σημαντικές αυτές συνεργασίες παντρεύουμε τις καινοτόμες τεχνολογικές μας λύσεις με τις παγκοσμίου επιπέδου λύσεις hardware και λογισμικού τριών πρωτοπόρων του κλάδου. Παράλληλα, είναι βέβαιο πως θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και εφαρμογές στους πελάτες μας, δίνοντας τους ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία» υπογράμμισε ο κ. Βασίλης Ορφανός.

Διαβάστε ακόμη:

Deutsche Bank-Morgan Stanley: Γιατί η Alpha Bank «βγαίνει» ωφελημένη από τις συμφωνίες σε Ελλάδα και Ρουμανία

Μυτιληναίος: Ο φόβος παγκοσμίως δεν είναι η ουκρανική κρίση αλλά η ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

string(0) ""