Από την Ιντρακάτ φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει ο κ. Δημήτρης Κούτρας, Αντιπρόεδρος της εταιρείας και κάτοχος του 8,1% των μετοχών.

Ο κ. Κούτρας, ο οποίος είχε βρει διέξοδο στην τεχνική εταιρεία που κατασκεύασε προ 35ετίας ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης μετά την οριστική ρήξη με την οικογένεια Καλλιτσάντση το καλοκαίρι του 2018, περίμενε τις τελευταίες μέρες ένα νεύμα συνεργασίας από τους νέους μετόχους, το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Χθες ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο -το οποίο προτείνεται από την πλευρά των κ. Μπάκου-Καυμενάκη και το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Εξάρχου- και θα συζητηθεί στην προσεχή γενική συνέλευση στις 15 Ιουλίου, από το οποίο ο κ. Κούτρας θα απουσιάζει, σηματοδοτώντας και το τέλος εποχής για το παλαίμαχο στέλεχος της αγοράς κατασκευών.

Η πλευρά Κόκκαλη κράτησε μακριά από τις δίμηνες διαπραγματεύσεις με τους εφοπλιστές τον κ. Κούτρα, καθώς ήταν ο μόνος από τους μετόχους που δεν πούλησαν τις μετοχές τους. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι είχε τεθεί ως όρος από την πλευρά των νέων μετόχων. Κατά άλλους η στάση αυτή ερμηνεύεται και ως δείγμα της απόστασης που φαίνεται ότι χώριζε από καιρό τις δύο πλευρές.

Την αποχώρησή του από την εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα σε φίλους και συνεργάτες στην ΕΡΓΟΣΕ ο Αντιπρόεδρος της Ιντρακάτ, κατά την τελετή της υπογραφής της νέας σύμβασης για την ολοκλήρωση του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Γερμανία: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011 η επενδυτική εμπιστοσύνη

Η υπουργός ονειρεύεται, Ισραηλινοί επενδυτές κοιτούν την Πέρδικα, η CVC, η THI και η Equinix την Ελλάδα και το ΤΑΙΠΕΔ… τα δάση

Coinbase: Τι συμβαίνει με τον «τιτάνα των κρυπτονομισμάτων;» (pic)