Επιχειρήσεις

Tο Epsilon Smart του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Healthcare Business Awards 2021

  • newsroom


Σημαντική διάκριση για το Epsilon Smart Hygeia στην κατηγορία «Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας»

O Όμιλος Epsilon Net ξεχώρισε με μία χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Healthcare Business Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021. Η χάλκινη διάκριση αφορά στη SaaS λύση Epsilon Smart Hygeia, την κάθετη έκδοση του Epsilon Smart για τον κλάδο της Υγείας. Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε ο κ. Πέτρος Κοραλής, Sales Manager του Ομίλου Epsilon Net.

Το Epsilon Smart Hygeia είναι η πλέον σύγχρονη SaaS εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης για Iατρούς και όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο της Yγείας. Η λύση απαντά στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, να υιοθετήσουν άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές, να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες συναλλαγών, να εκπληρώσουν εύκολα τις υποχρεώσεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, όντας 24/7 σε αμφίδρομη online διασύνδεση με τον λογιστή τους.

Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες αιχμής και τη διευρυμένη εμπειρία του Ομίλου Epsilon Net στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, το Epsilon Smart Hygeia συμβάλλει στην οργάνωση της καθημερινότητας των ιατρών και άλλων επαγγελματιών του κλάδου, των ραντεβού, του πελατολογίου και των συναλλαγών τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά 80%.

Η εφαρμογή προσφέρει απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ για άμεση αποστολή τιμολογίων, καθώς και τιμολόγηση από παντού και από όλες τις συσκευές (Android & iOS). Τέλος, η λύση προσφέρει πλήρη ασφάλεια και οργάνωση στο cloud (Microsoft Azure) καθώς και άμεση εξοικείωση με τη χρήση της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η SaaS λύση Epsilon Smart έχει ήδη ξεπεράσει τις 21.000 εγκαταστάσεις, ενώ έχει διακριθεί, παράλληλα, στα IMPACT Bite Awards 2020 και στα Accounting Awards 2020 ως καινοτόμο προϊόν και ιδανική ICT λύση για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο σημαντικός θεσμός Healthcare Business Awards 2021 διοργανώθηκε φέτος για 6η συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας! Και αυτή τη χρονιά, στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν μέλη της κριτικής επιτροπής, θεσμικοί φορείς, στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, νοσοκομείων, αλλά και επιχειρήσεων εκτός κλάδου, με σημαντική συνεισφορά στο χώρο της υγείας.