Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Tommy Hilfiger προχώρησε στην πώληση της κατοικίας του στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ έναντι 45 εκατ. δολαρίων, μέσω του κτηματομεσιτικού οίκου Sotheby’s International Realty.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, το Γκρίνουιτς στο Κονέκτικατ, αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για την αγορά ακινήτων για τους πιο εύπορους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι αναζητούν ακίνητα μεγαλύτερης έκτασης.

Ωστόσο, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger εγακταλείπει την ιδιοκτησία τους στο Γκρίνουιτς και μετακινείται σε πιο ηλιόλουστες περιοχές.

Ο Hilfiger μόλις πούλησε το ακίνητό του των 89 στρεμμάτων για 45 εκατομμύρια δολάρια μέσω της εταιρείας real estate Sotheby’s International Realty. Σύμφωνα με τον κτηματομεσιτικό οίκο, το ακίνητο τέθηκε προς πώληση τον Σεπτέμβριο έναντι υψηλότερης τιμής, ύψους 47,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Hilfiger και η σύζυγός του, Dee Ocleppo Hilfiger, αγόρασαν το εν λόφω ακίνητο το 2010 έναντι 31,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Το υπερπολυτελές ακίνητο περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία 1.239 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε το 1939, κήπους με τριανταφυλλιές, πισίνα, γήπεδο τένις, ακίνητο για τη φιλοξενία επισκεπτών, θερμοκήπιο και ξεχωριστό πάρκινγκ.

«Ακούω από τους φίλους μου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του real estate ότι η αγορά είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτήν την περίοδο σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια», δήλωνε ο Hilfiger στην Wall Street Journal τον Σεπτέμβριο, όταν έβαλε πωλητήριο στο ακίνητο. Πράγματι, οι εύποροι της Νέας Υόρκης μετακόμισαν στο Γκρίνουιτς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Hilfiger όμως κάνει τη διαφορά! Όπως δήλωσε στην WST, αυτός και η σύζυγός του μετακομίζουν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, μετακίνηση που προγραμμάτιζαν πολύ καιρό πριν.

Πηγή φωτό: Samuel Rodriguez & Steve Rossi for Sotheby’s International Realty

Ο Hilfiger δήλωσε στην εφημερίδα ότι αυτός και η σύζυγός του αγαπούσαν τη «γοητεία του Παλαιού Κόσμου» του σπιτιού, το οποίο χτίστηκε το 1939.

Το ζευγάρι αφιέρωσε τρία χρόνια για να ανακαινίσει την ιστορική κατοικία. Και δεν είναι το πρώτο ακίνητο που ανακαινίζουν. Οι οικογένεια Hilfiger έχει ανακαινίσει και έπειτα πουλήσει άλλα επτά ακίνητα στο Γκρίνουιτς τα τελευταία 35 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμη: 

Στη «μάχη» από σήμερα οι έμποροι με στόχο τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ μέσω των εκπτώσεων

Γεωργιάδης: «Παράθυρο» για δυνατότητα μετακίνησης από νομό σε νομό

Στις αποταμιεύσεις της πανδημίας «ποντάρει» η αγορά την επομένη των lockdowns