Επιχειρήσεις

Vodafone: IPO της Vantage Towers στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης έως τα τέλη Μαρτίου

  • newsroom


"Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρει ο τομέας και να αξιοποιήσουμε τη θέση μας ως κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ευρώπη", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers, Vivek Badrinath

Την εισαγωγή της ευρωπαϊκής μονάδας τηλεπικοινωνιακών υποδομών, Vantage Towers, στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης έως τα τέλη Μαρτίου σχεδιάζει η Vodafone Group PLC.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι το χρονοδιάγραμμα της IPO θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες στην αγορά και ότι η προσφορά θα αφορά την πώληση υφιστάμενων μετοχών που έχει στην κατοχή της η μητρική εταιρεία και η σχεδιαζόμενη αρχική δημόσια προσφορά (IPO) έχει στόχο να διαμορφώσει ένα μειοψηφικό μερίδιο ελεύθερης διασποράς.

“Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρει ο τομέας και να αξιοποιήσουμε τη θέση μας ως κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers, Vivek Badrinath.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής Numis, η Vodafone θα μπορούσε να αντλήσει από 3 δισ. έως 4 δισ. ευρώ από την εισαγωγή ενός μειοψηφικού μεριδίου της Vantage Towers.

Διαβάστε ακόμη

Η επίθεση της «Δεξιάς Αγέλης» με την Όλγα και τη Βόζεμπεργκ, οι μπίζνες των κινητών με το Δημόσιο και ο ήλιος του Πατέλη

«Κουρέματα» ενοικίων: Από 15 Μαρτίου και σε …δόσεις οι αποζημιώσεις Ιανουαρίου

Μιχαλόπουλος (Microsoft): Είμαστε στα τελευταία στάδια αξιολόγησης των χώρων για τα data centers

Απόρρητο Απόρρητο