Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Ο στόχος είναι το δέκατο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας να έχει εγκριθεί μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Διοργανικές Σχέσεις και τη Διεύρυνση Προοπτικών, Μάρος Σέφτσοβιτς, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.

«Αυτή την εβδομάδα ο πόλεμος στην Ουκρανία εισέρχεται στον δεύτερο χρόνο του. Θέλουμε να έχουμε το δέκατο πακέτο κυρώσεων μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Η Επιτροπή επίσης καλωσορίζει τη δημιουργία ομάδας εργασίας για τη χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων», σημείωσε ο κ. Σέφτσοβιτς και προσέθεσε ότι πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση με τους «εταίρους της G7» για τον πιο κατάλληλο τρόπο να χρησιμοποιηθούν τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη

Τεράστια η «όρεξη» των Τούρκων για χρυσό – Σε υψηλό 11 ετών οι εισαγωγές από την Ελβετία

Safe Bulkers: Αγόρασε ένα υπό ναυπήγηση φορτηγό πλοίο

Πούτιν: Συνεχίζει τις απειλές και αποσύρει τη Ρωσία από τη συμφωνία New START