Συνεχίζεται το επιμορφωτικό πρόγραμμα potentia #DreamBlue το οποίο στην διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 ολοκλήρωσε τέσσερις εκπαιδευτικούς κύκλους είκοσι (20) online συνεδριών, συνολικής διάρκειας 80 ωρών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Χίου και Κύμης,.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 προγραμματίζεται η δια ζώσης υλοποίηση του προγράμματος στο πλαίσιο των αλλαγών παρακολούθησης των μαθημάτων, όπου επιτρέπεται πλέον η φυσική παρουσία των σπουδαστών στις αίθουσες διδασκαλίας των ΑΕΝ της χώρας.

Για πρώτη φορά με φυσική πλέον παρουσία σπουδαστών, καθηγητών, επίτιμων καλεσμένων και των πρεσβευτών επιλέχθηκε ως αφετηρία για το νέο #DreamBlue ταξίδι το νησί της Χίου προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το πρώτο διαδραστικό potentia #DreamBlue forum για τους σπουδαστές των ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών καθώς και για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στο ΟΜΗΡΕΙΟ-Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Η ομάδα του potentia #DreamBlue κάνει ειδική αναφορά και ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δρ. Γεώργιο Δ. Πατέρα αφενός για την άμεση, θετική ανταπόκριση και επικείμενη ενεργή συμμετοχή και παρουσία του ως επίτιμος ομιλητής στο forum, καθώς και για την έμπρακτη υποστήριξη του θέτοντας το potentia #DreamBlue forum υπό την Αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Επιπλέον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την άμεση ανταπόκριση τον Ιωάννη Μάργαρη Διοικητή ΑΕΝ ΧΙΟΥ – Μηχανικών, τον Δημήτριο Κλουμάση Διοικητή ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ- Πλοιάρχων και τη Δρ. Μαρία Λεκάκου Κοσμήτορα Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τους ομιλητές μας που με ιδιαίτερη τιμή θα παραβρεθούν και θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες:

την κυρία Jillian Carson Jackson Πρόεδρο του Ναυτικού Ινστιτούτου, την Καθ. Ελένη Α. Θανοπούλου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, την κυρία Ειρήνη Νοτιάς  Founder & Director Project Connect και τον Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη  Finance Director Carras (Hellas) S.A., Ακαδημαϊκό Ερευνητής σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους DreamBlue Ambassadors: Capt. Δημήτριο Ματθαίου, CEO Arcadia Shipmanagement & Aegean Bulk, Chairman Green Award Foundation, Capt. Μιχάλη  Φραγκιά, Senior Marine Consultant, Ex-DPA&HSQE Manager Sun Enterprises, κύριο Λάμπρο Χαχάλη, EX- BUREAU VERITAS Vise President, Regional Chief Executive of the Hellenic Cyprus-Malta-Black Sea Region, τον Capt. Γεώργιο Ξηραδάκη Founder & CEO XRTC BUSINESS CONSULTANTS,  Senior Maritime & Investment Banker για την πίστη στο Όραμα και τη συνεχή έμπρακτη υποστήριξη στην Αποστολή της Potentia World ομάδας.

Κατά την διάρκεια του διαδραστικού #DreamBlue forum, θα πραγματοποιηθεί τρίωρη εκπαιδευτική/επιμορφωτική  συνεδρία που θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ο κύριος Σπύρος Κοττώρης, Learning & Development Manager Potentia World, Certified Trainer & Executive Coach BSc, AdvDip, MBA, Med.

«Όταν το όραμα συναντά τη δράση, ο κόσμος αλλάζει»

Προσκαλούμε εσάς, τους ανθρώπους που υπηρετούν την Ελληνική και Παγκόσμια Ναυτιλία να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής, ως αρωγοί και πρεσβευτές της ιδέας #DreamBlue και να αναδείξουμε μαζί την αξία της ναυτοσύνης, του ήθους και του σεβασμού που μπορεί να καλλιεργήσει μόνο η Ελλάδα μας και μοναδικά… οι Έλληνες!

Διαβάστε ακόμη:

Green Cola: Συμφωνία με τη Walmart δίνει ώθηση στο «αμερικάνικο όνειρο» των Βενιέρη – Χήτου

«Μάχη» για ανάπτυξη 7,5%, παροχές και νέα αύξηση κατώτατου μισθού

Δείτε live – Τι αναφέρει η Κοινή Διακήρυξη που υπέγραψαν Μητσοτάκης, Αναστασιάδης και Αλ-Σίσι (upd)