Το νεότευκτο φορτηγό πλοίο κατηγορίας Newcastlemax Μ/V “ Alpha Treasure μεταφορικής ικανότητας 209.260 τόνων παραδόθηκε στην Αlpha Bulkers Shipmanagement συμφερόντων της Αννας Αγγελικούση και των γιων της Φραγκίσκου και Αντώνη Κανελλάκη. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στις κινεζικές γιάρδες της SWS. Είναι το δεύτερο πλοίο από σειρά τριών ναυπηγήσεων που έχει βάλει η εταιρεία στα ναυπηγεία Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding.

Το πλοίο κατασκευάστηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ώστε να συνάδει με τις νέες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος με μείωση εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου καθώς και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Παρακολουθείται από τον νορβηγικό νηογνώμονα DNV και τον κινεζικό CCS.

Με την είσοδο του νέου χρόνου η ναυτιλιακή εταιρεία Alpha Bulkers Shipmanagement, είχε παραλάβει το νεότευκτο φορτηγό πλοίο «Alpha Trophy», τύπου newcastlemax, μεταφορικής ικανότητας 210.000 τόνων.

Μέσα στο 2022 είναι προγραμματισμένη η παραλαβή δύο αδελφών πλοίων του «Alpha Trophy».

Η εταιρεία έχει στόλο από 33 φορτηγά πλοία συνολικής μεταφορικής ικανότητας 4.931.868 τόνων, με μέσο όρο ηλικίας τα 9 έτη και απασχολεί 1.300 ναυτικούς.

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνοεπίθεση στα πληροφοριακά συστήματα των ΕΛΤΑ

Ο εκλογικός νόμος έρχεται, όχι όμως οι εκλογές, οι δουλειές πάνε πίσω, ο ένας της ΛΑΡΚΟ και οι πολλοί στις Ασφάλειες – Αποχαιρετούμε τον Νίκο μας

Ώρα μηδέν για την Μαριούπολη – Απέρριψε ο Ζελένσκι το ρωσικό τελεσίγραφο
>