Εξελίξεις υπάρχουν στον χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Ηλιόπουλος πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Συνδέσμου Ταχυπλόων και Κρουαζιερόπλοιων. Η σύσταση έχει ολοκληρωθεί και ο Σύνδεσμος πήρε τη σφραγίδα. Σε αυτόν συμμετέχουν η Seajets και σύμφωνα με πληροφορίες η Alpha Lines του Αντώνη Αγαπητού και ένα πλοίο των αδελφών Στεφάνου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας αφού ήρθε σε σύγκρουση με τη διοίκηση και κυρίως με τον όμιλο Attica. Κάποιοι στο λιμάνι έλεγαν σήμερα ότι δεν υπήρχε άλλη Ένωση πλην του ΣΕΕΝ αν ήθελε κάποιος να τραβήξει άλλη ρότα.

Η Seajets είχε αποχωρήσει από τον ΣΕΕΝ τον Μάρτιο του 2021 αποχώρησε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) η Seajets. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε ο Μάριος Ηλιόπουλος εκπρόσωπος της Seajets αποχώρησε από τη γενική συνέλευση ζητώντας την παραίτηση του τότε προέδρου του Συνδέσμου Μιχάλη Σακέλλη ενώ έθεσε και θέμα μη απαλλαγής του ΔΣ, προκαλώντας ονομαστική ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη

Στην Ολομέλεια της Βουλής η «μάχη» για τον Προϋπολογισμό

Κατώτατος μισθός: Πόσο θα αυξηθεί το 2024

Τα δύο εμιράτα που προσπαθούν να προσελκύσουν τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων (γράφημα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ