Μη δεσμευτική πρόταση από την N Shipmanagement Acquisition Corp. (“NSC”) για την απόκτηση όλων των μετοχών που δεν ανήκουν ήδη στην NSC και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες έναντι 1,84 δολαρίων σε μετρητά ανά κοινή μετοχή δέχτηκε Navios Maritime Holdings Inc. (NYSE: NM). Η ΝSC είναι αυτή συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Navios εξουσιοδότησε μια ειδική επιτροπή, αποτελούμενη αποκλειστικά από ανεξάρτητους διευθυντές, να προσλάβει συμβούλους και να εξετάσει, να αξιολογήσει, να διαπραγματευτεί και να αποδεχθεί ή να απορρίψει την προτεινόμενη συναλλαγή.

Η πρόταση είναι μη δεσμευτική και υπόκειται στη διαπραγμάτευση και την εκτέλεση αμοιβαία αποδεκτών οριστικών εγγράφων. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαβεβαίωση ότι θα εκτελεστεί οποιαδήποτε οριστική συμφωνία ή ότι θα υλοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή”.
Η NSC σημειώνει ότι η προτεινόμενη συναλλαγή αντιπροσωπεύει premium 15% έναντι της τιμής στην οποία έκλεισε η κοινή μετοχή στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Χιώτισσα εφοπλίστρια έχει το 64,3% της NSC.

Διαβάστε ακόμη

Δύο σενάρια για επιβολή ειδικού περιβαλλοντικού τέλους

Πώς θα δοθεί φέτος το επίδομα θέρμανσης

Ο Κικίλιας και το Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ στον αστερισμό του Bob (του μάστορα), το παρεάκι της κονόμας και ο Ιρλανδός γαιοκτήμων του Πόρτο Χέλι

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ