Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Community Contribution Leader -Hγέτης στην κοινωνική προσφορά. τιμήθηκε η Latsco Shipping Limited στο πλαίσιο των ESG Shipping Awards που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά στο Hyatt της Αθήνας.

Η εταιρεία ξεχωρίζει για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες , την υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων καθώς και για τα φιλανθρωπικά και εθελοντικά προγράμματα που υλοποιεί.

“Η Latsco δραστηριοποιείται με γνώμονα το ESG και το μέλλον όπου θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε νέα επιτεύγματα της εταιρείας. Το βραβείο αυτό είναι σημαντικό για όλους εμάς” επεσήμανε ο Αντώνης Γεωργατζής COO της Latsco παραλαμβάνοντας το βραβείο ενώ έκανε ειδική αναφορά στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας.

Ο όρος «ESG» με κριτήρια Περιβαλλοντικά (Environmental), Κοινωνικά (Social) και Εταιρικής Διακυβέρνησης (Governance). είναι μια παγκόσμια τάση που γεννήθηκε, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο κόσμος οδεύει αυτή τη στιγμή προς μια καταστροφική άνοδο της θερμοκρασίας κατά 2,7 βαθμούς Κελσίου.

Τα ESG Shipping Awards, είναι ένας θεσμός με όραμα την προώθηση και αναγνώριση πρωτοβουλιών για την ESG και την Αειφορία στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Διαβάστε ακόμη 

Ενοίκιο δυο και τρεις φορές επάνω ζητάει το Δημόσιο για τις παραλίες σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη

Η χαρά του Μαξίμου για τη Θεσσαλονίκη, οι «μεθοδικές κινήσεις Τσίπρα», η ΕΡΤ, ο Ζούλας και οι άλλοι, η Σκρουτζ μοιράζει χρήμα

Αύξηση 7% των επισκεπτών από το Ην. Βασίλειο στην Αθήνα φέτος – 2η αγορά οι Βρετανοί στις διεθνείς αφίξεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ