Το Συνέδριο Αξιωματούχων 2023 της M/MARITIME πραγματοποιήθηκε φέτος στην Κωνστάντσα της Ρουμανίας. Αυτό το διήμερο συνέδριο ήταν μια ιδιαίτερη ευκαιρία να συναντηθούν στελέχη της εταιρείας με τους Ανώτερους Αξιωματικούς, να τους ενημερώσουν για τις βελτιώσεις στις διαδικασίες της εταιρείας, τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και τα ρυθμιστικά θέματα.

Κυρίως όμως να συμμετάσχουν τα στελέχη σε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους Πλοιάρχους, τους Αρχιμηχανικούς και τους Ανώτερους Αξιωματικούς της M/Maritime για να διασφαλιστούν η ευθυγράμμιση των σκοπών και η συνεργασία για τη διατήρηση της ποιότητας και της ακρίβειας σε όλες τις λειτουργίες της διαδικασίας διαχείρισης του πλοίου.

Συνολικά 33 Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκ των οποίων 12 βρίσκονται στα πλοία της εταιρείας για περισσότερα από 5 χρόνια, 10 Πλοίαρχοι, 10 Αξιωματικοί, 6 Αρχιμηχανικοί και 6 2οι Μηχανικοί, συμμετείχαν και αντάλλαξαν ιδέες για συνεχή βελτίωση, εκπαίδευση και καλλιέργεια κουλτούρας ασφάλειας με επικεφαλής τον Διευθυντή στόλου της M/Maritime καπετάν Βασίλη Τούσα, τη Διευθύντρια Πληρώματος, Λουλέ Αλεξάνδρα, τον Διευθυντή Επιχειρήσεων Καπετάν Ευστράτιο Δρακούλη, τον Διευθυντή HSQE & DPA κ Κων. Δημήτριος Ορφανός, τον Τεχνικό Διευθυντή Πέτρο Τριπολίτη και τη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ελίζα Γερούκη.

Η εταιρεία αναφέρει: «Η πολύτιμη υποστήριξη της Iryna Alieksieieva, Senior Crew Operator Marlow Navigation Ukraine και του Χρήστου Πούρου, Crew Superintendent Marlow Navigation Cyprus συνέβαλε σε ένα ακόμη επιτυχημένο Συνέδριο Αξιωματικών, παρά τις δυσκολίες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί αξιωματικοί και οι οικογένειές τους.

Φέτος, η συμμετοχή του Jani Jarvinen Crisis Media Manager από τη Navigate Response και του Dr. Jens Tülsner, CEO της Marine Medical Solutions, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τα υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης των ανθρώπων της εταιρείας επί του πλοίου μέσω στοχευμένης συμβολής μέσω μιας εκπαιδευτικής συνεδρίας για τα μέσα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με τον χειρισμό ιατρικών περιστατικών επί του πλοίου» και προσθέτει:

«Όλοι οι ανώτεροι αξιωματικοί ήταν πολύ ευγνώμονες για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συναντήσουν και πάλι από κοντά και τους συναδέλφους τους, παρά τις όποιες και οποιεσδήποτε επιπλοκές στον σημερινό κόσμο. Θα βρίσκουμε πάντα ευκαιρίες για να βελτιωνόμαστε. Μαζί μπορούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά»

Διαβάστε ακόμη 

Οι διεθνείς οίκοι ανανεώνουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα – Τι «βλέπουν» για μετοχές και τράπεζες

Μαξίμου για ακρίβεια: Το τρίπτυχο της κυβερνητικής πολιτικής κόντρα στον εισαγόμενο πληθωρισμό

Γιατί η Γερμανία αναζητεί επειγόντως 60 δισ. ευρώ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ