Κορυφώνεται η θερινή έξοδος ενόψει Δεκαπενταύγουστου, με 113.782 επιβάτες να αναχωρούν μέσα σε μόλις δύο ημέρες από τον Πειραιά, τη Ραφήνα, το Λαύριο και τις γραμμές του Αργοσαρωνικού. Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιούνται συνολικά 208 δρομολόγια, με την κίνηση να παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη και τον Πειραιά να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των αναχωρήσεων. Συνολικά, από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ταξίδεψαν μέσα στο διήμερο 66.317 επιβάτες.
Το Σάββατο 8 Αυγούστου αναχώρησαν συνολικά 60.584 επιβάτες με 102 δρομολόγια.
Από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια με 32.876 επιβάτες, ενώ στις γραμμές του Αργοσαρωνικού εκτελέστηκαν 52 δρομολόγια με 11.368 επιβάτες.
Από τη Ραφήνα αναχώρησαν 12.932 επιβάτες με 18 δρομολόγια και από το Λαύριο 3.408 επιβάτες με επτά δρομολόγια.
Την Κυριακή 9 Αυγούστου η συνολική κίνηση θα διαμορφωθεί στους 53.198 επιβάτες, με 106 δρομολόγια.
Από τον Πειραιά φεύγουν 33.441 επιβάτες με 23 δρομολόγια, αριθμός αυξημένος σε σχέση με το Σάββατο, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν δύο λιγότερες αναχωρήσεις.
Στον Αργοσαρωνικό συνολικά 57 δρομολόγια, εκ των οποίων 34 με ταχύπλοα και 23 με επιβατηγά-οχηματαγωγά, μεταφέροντας 9.270 επιβάτες.
Από τη Ραφήνα είναι προγραμματισμένα 15 δρομολόγια με 7.320 επιβάτες, ενώ από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 11 δρομολόγια με 3.167 επιβάτες.
Η εικόνα του Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνει ότι η έξοδος προς τα νησιά έχει εισέλθει στην πιο έντονη φάση της, καθώς πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος.
Διαβάστε επίσης
ΑΑΔΕ: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι χωρίς τοπικές… γνωριμίες
Ancient Greek Sandals: Πώς το ελληνικό σανδάλι έγινε διεθνές brand και έφτασε στην Camper
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.