Ναυτιλία

Minoan Lines: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω της απεργίας

  • newsroom


Πώς θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων

Οι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 (από 00:01 έως 24:00), τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιηθούν, ως ακολούθως:

Γραμμή Κρήτης

Α. ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, τα πλοία H/S/Fs FESTOS PALACE & KNOSSOS PALACE θα αναχωρήσουν τόσο από το λιμάνι του Ηρακλείου, όσο και από το λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ → H/S/F FESTOS PALACE: Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου, ώρα: 21:30
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ → H/S/F KNOSSOS PALACE: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, μόλις επιτραπεί ο απόπλους

Β. ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, τα πλοία H/S/Fs FESTOS PALACE & KYDON PALACE θα αναχωρήσουν από τα λιμάνια της Σούδας και του Πειραιά αντίστοιχα, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ → H/S/F FESTOS PALACE: Αναχώρηση από το λιμάνι της Σούδας, ώρα: 18:00
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ → H/S/F KYDON PALACE: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, μόλις επιτραπεί ο απόπλους

Η Minoan Lines παρακαλεί τους κυρίους επιβάτες και τους οδηγούς των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται εγκαίρως στo λιμάνι του Πειραιά, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης του πλοίου.

Γραμμή Αδριατικής

Α. ΑΓΚΩΝΑ – ΠΑΤΡΑ (Zeus Palace): Τo δρομολόγιο του πλοίου από το λιμάνι της Αγκώνας με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας, δεν επηρεάζεται και θα εκτελεσθεί κανονικά.

Β. ΑΓΚΩΝΑ – HΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (Μ/V Venezia): Τα δρομολόγιο του πλοίου από το λιμάνι της Αγκώνας με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, δεν επηρεάζεται και θα εκτελεσθεί κανονικά.

Γ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (M/V Florencia)

16.06.2021 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την Τετάρτη 16.06.2021 στις 23:59 (με τη λήξη της απεργίας), με προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας, με άφιξη την
Πέμπτη 17.06.2021, στις 20:00 (τοπική ώρα).

17.06.2021 ΑΓΚΩΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι της Αγκώνας, την Πέμπτη 17.06.2021 στις 22:00 (τοπική ώρα), με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας με άφιξη στις 19:00 και της Ηγουμενίτσας με άφιξη στις 20:30, την Παρασκευή 18.06.2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα και στα κεντρικά πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών.

Διαβάστε ακόμη

Χάος απειλεί το παγκόσμιο εμπόριο μετά τη νέα έξαρση της πανδημίας στην Κίνα

Τουρκία: Η συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν «γκρέμισε» τη λίρα

Architectural Digest: Αφιέρωμα στο «δημιουργικά ανακαινισμένο Μέγαρο Μαξίμου»