Η Safe Bulkers, ένας διεθνής πάροχος υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών ξηρού φορτίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε ένα νέο πρόγραμμα βάσει του οποίου μπορεί κατά καιρούς στο μέλλον να αγοράζει έως και 5.000.000 κοινές μετοχές της εταιρείας. Εάν ο μέγιστος αριθμός μετοχών της κοινής μετοχής της εταιρείας αγοραστεί σύμφωνα με το προαναφερθέν πρόγραμμα, θα αντιπροσωπεύει περίπου το 4,5% των μετοχών της κοινής μετοχής της εταιρείας που βρίσκονται σε κυκλοφορία και το 8,1% του δημόσιου μετοχικού της κεφαλαίου.

Το πρόγραμμα δεν υποχρεώνει την Εταιρεία να αγοράσει μετοχές της κοινής μετοχής της Εταιρείας και το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ή να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε τέτοιες αγορές θα πραγματοποιούνται στην ανοικτή αγορά σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και ότι οι αγορές στην ανοικτή αγορά θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των διατάξεων του ασφαλούς λιμένα του κανονισμού 10b-18 σύμφωνα με τον νόμο περί χρηματιστηρίου αξιών του 1934, όπως τροποποιήθηκε. Οι αγορές θα χρηματοδοτηθούν με τους υπάρχοντες ταμειακούς πόρους της εταιρείας.

Το πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών που ανακοινώθηκε σήμερα είναι επιπλέον των προγραμμάτων που ανακοινώθηκαν στις 21 Ιουνίου 2022 και στις 20 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία ενέκρινε την αγορά έως και 10.000.000 κοινών μετοχών της εταιρείας συνολικά. Οι αγορές στο πλαίσιο του προγράμματος που ανακοινώθηκε σήμερα θα αρχίσουν οποτεδήποτε μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων που ανακοινώθηκαν προηγουμένως.

Διαβάστε ακόμη 

Τσίπρας: Οδυνηρό σοκ το αποτέλεσμα των εκλογών – Δεν παρέλαβα τη διερευνητική (vids) 

Ίδρυμα Αντενάουερ: Oι τρεις λόγοι που συντέλεσαν στην εκλογική επιτυχία Mητσοτάκη 

Εκλογές 2023: Το στοίχημα των ψήφων και οι περιοδείες Μητσοτάκη στον δρόμο για την 25η Ιουνίου